|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:57 pm
Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:59 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile Rin_Youkai A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______=''' ninja nie graj z nim on jest straszny gonk lol eek , ale to dobrzeee dobrzee XD Ja lubie jak trudno i nerwy przed kompem biora XD To jest swego rodzaju katarzis XD ( czy jak to sie tam pisze =_= ) jesli jestes mniej wiecej na poziomie slodkiej Ayi to gwarantuje ci londowanie w normandii zemna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:00 pm
Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP MAM nadzieje ze dla ozzego tez jestem cierzki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:02 pm
Konio Rin_Youkai eek , ale to dobrzeee dobrzee XD Ja lubie jak trudno i nerwy przed kompem biora XD To jest swego rodzaju katarzis XD ( czy jak to sie tam pisze =_= ) jesli jestes mniej wiecej na poziomie slodkiej Ayi to gwarantuje ci londowanie w normandii zemna biggrin Kurcze, ja nie wiem na jakim poziomie jestem XD Sie zobaczy XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP MAM nadzieje ze dla ozzego tez jestem cierzki biggrin nie wiem nie gralam z Ozzem ale z tego co mi mowiles to on latwego zycia z Toba nie ma wink ehhh gaia znowu ma humorki nie nalicza goldow :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:03 pm
Twisted_Exile ehhh gaia znowu ma humorki nie nalicza goldow :/ malo nawyludzalas w markecie ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:06 pm
Omega Sun Twisted_Exile ehhh gaia znowu ma humorki nie nalicza goldow :/ malo nawyludzalas w markecie ? wink odezwala sie ta co nie wyludzala panno zielarko blaugh pozatym to nie wyludzanie tylko czysty biznes blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:06 pm
Konio Rin_Youkai Uuu bidak .__. , najgorsze co jest to szfankujaca grafika >.<. Dzieki ci, ze dopiero co mi caly komp wymienili, bo z poprzednim bylo juz ciezko .__. ciesz sie dziewcze ciesz biggrin Ciesze , ciesze xd Normalnie przez pierwsze 20 minut zacieszalam sie jak mi szybko wszystko sie wlancza np. ze Gotchic II zamiast (okolo ) 4 minut laduje mi sie z 10 sekund XDD Jaki to byl szoook XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:09 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP MAM nadzieje ze dla ozzego tez jestem cierzki biggrin nie wiem nie gralam z Ozzem ale z tego co mi mowiles to on latwego zycia z Toba nie ma wink ehhh gaia znowu ma humorki nie nalicza goldow :/a ty tylko o kasie no wiesz co biggrin Rin no to sie zobaczy biggrin Omi co sie czaisz czajniczku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:10 pm
Rin_Youkai Konio Rin_Youkai Uuu bidak .__. , najgorsze co jest to szfankujaca grafika >.<. Dzieki ci, ze dopiero co mi caly komp wymienili, bo z poprzednim bylo juz ciezko .__. ciesz sie dziewcze ciesz biggrin Ciesze , ciesze xd Normalnie przez pierwsze 20 minut zacieszalam sie jak mi szybko wszystko sie wlancza np. ze Gotchic II zamiast (okolo ) 4 minut laduje mi sie z 10 sekund XDD Jaki to byl szoook XD tak to bywa z nowymi komputerami ze działaja szybciej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:11 pm
Konio Omi co sie czaisz czajniczku? nie mow na mnie tak brzydko sad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:12 pm
Konio a ty tylko o kasie no wiesz co biggrin Rin no to sie zobaczy biggrin Omi co sie czaisz czajniczku? ehhh bo Ut nie porozmawiam nawet nie mam tej gry a po dluzszym siedzeniu przy niej niedobrze mi sie robi :/ ....ehhhhh ja czekam az mi sie sciagnei nfs@_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:12 pm
Dobraaaa ja mykam = _ =, musze kuc na spr .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:13 pm
Twisted_Exile odezwala sie ta co nie wyludzala panno zielarko blaugh pozatym to nie wyludzanie tylko czysty biznes blaugh wink ale ja nie narzekam, a poza tym ja tylko odrobinke nabilam na glupocie amerykancow, czymze jest moje 15k w porownaniu z Twoimi milionami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|