|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:05 pm
{łypie okiem ... hmm ... cos nie tak ... drapie sie po drwi ..a juz wiem gdzie pisarzyk}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:06 pm
BeeWolf Point.Zer0 BeeWolf Hi młoda ... Zero ..a ja lubie tak polzezeć powyciagać się ... poziewac ... poprzytulac do misia ...a bo misi xd Powiedziec sobie o juz poludnie wiec pora wstac ... !!! zturlac sie z wyrka ... i moze cos oszamac powolutku ...a teraz ooo co ... wstajemy chop do lazienki toaleta z kanapka do busa crying Kwestia przyzwyczajenia - moze poproś tą misię żeby Cię budziła wink nChciał bym wiesz mi chciał bym !!! ale sa rozne ale !! dlaczego są rożne ale??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:08 pm
Night_Queen BeeWolf nChciał bym wiesz mi chciał bym !!! ale sa rozne ale !! dlaczego są rożne ale??Ci ..To tajemnica !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:09 pm
BeeWolf {łypie okiem ... hmm ... cos nie tak ... drapie sie po drwi ..a juz wiem gdzie pisarzyk} Ke? *zamęt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:10 pm
BeeWolf Night_Queen BeeWolf nChciał bym wiesz mi chciał bym !!! ale sa rozne ale !! dlaczego są rożne ale??Ci ..To tajemnica !!! aaaa ok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:12 pm
Night_Queen BeeWolf Night_Queen BeeWolf nChciał bym wiesz mi chciał bym !!! ale sa rozne ale !! dlaczego są rożne ale??Ci ..To tajemnica !!! aaaa ok smile NOM sad Del nie sluchaj mnie ja plote ...co mi do łba stszeli :0 ..AAaa ziemwa !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No - dobranoc wszystkim , trzeba lecieć pod prysznic i do wyrka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej, ja się już zmywam, dzisiaj mam zamiar się wyspać == ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:14 pm
tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:15 pm
Night_Queen tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying BeeWoolf... aż się boję zapytać jakiś ty jej lek na to gardło zaaplikował? syropek wykrztuśny w formie zawiesiny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:16 pm
Kukus Night_Queen tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying BeeWoolf... aż się boję zapytać jakiś ty jej lek na to gardło zaaplikował? syropek wykrztuśny w formie zawiesiny? oj chodzi zupełnie o cos innego exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:18 pm
Night_Queen Kukus Night_Queen tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying BeeWoolf... aż się boję zapytać jakiś ty jej lek na to gardło zaaplikował? syropek wykrztuśny w formie zawiesiny? oj chodzi zupełnie o cos innego exclaim Bee ma jeszcze jakąś ukrytą specjalizację medyczną? chyba nie g... gastrolog eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:18 pm
Kukus Night_Queen tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying BeeWoolf... aż się boję zapytać jakiś ty jej lek na to gardło zaaplikował? syropek wykrztuśny w formie zawiesiny? *zemdleje zaraz kasuj to !!!!&****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:20 pm
Kukus Night_Queen Kukus Night_Queen tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying BeeWoolf... aż się boję zapytać jakiś ty jej lek na to gardło zaaplikował? syropek wykrztuśny w formie zawiesiny? oj chodzi zupełnie o cos innego exclaim Bee ma jeszcze jakąś ukrytą specjalizację medyczną? chyba nie g... gastrolog eek oj przestan... cos Ty taki wredny sie zrobił?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:20 pm
BeeWolf Kukus Night_Queen tez znikam, Dzieki Bee wiesz za co... aaaaa moje gardło.... crying BeeWoolf... aż się boję zapytać jakiś ty jej lek na to gardło zaaplikował? syropek wykrztuśny w formie zawiesiny? *zemdleje zaraz kasuj to !!!!&**** nie mogę... przecież to byłaby cenzura... z ktoorą tak zaciekle walczymy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|