|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:43 pm
nieno stara chce bym jej pokazal kateczke z ocenami... tyle ze problem ze niemoge jej na serio znalesc.... przewertowalem kazda strone w ksiazkach zeszytach.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:40 pm
dobry wieczor duszyczkom wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:49 pm
A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______='''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:49 pm
Anuko dobry wieczor duszyczkom wszystkim dobry dobry co masz na sobie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:50 pm
Anuko dobry wieczor duszyczkom wszystkim Nie taki dobry sweatdrop ja wlasnie koncze prezentacje, a pozniej czeka mnie wykucie na spr =_=''.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:50 pm
Rin_Youkai A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______=''' Może do tego czasu uporam sie z moja szfankujaca grafika, chyba sterowniki sa niezgodne ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:51 pm
Rin_Youkai A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______=''' ninja nie graj z nim on jest straszny gonk lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:54 pm
Konio Rin_Youkai A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______=''' Może do tego czasu uporam sie z moja szfankujaca grafika, chyba sterowniki sa niezgodne ;( Uuu bidak .__. , najgorsze co jest to szfankujaca grafika >.<. Dzieki ci, ze dopiero co mi caly komp wymienili, bo z poprzednim bylo juz ciezko .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:54 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______=''' ninja nie graj z nim on jest straszny gonk lol nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:57 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai A witaj whee . Wheeee mam dopiero 32,2% UT, ale... ale... dowiedzialam sie, ze moj kuzyna ma =_='''' . Musze sie do niego wybrac i nie bede musiala juz wiecej widziec tej deprymujacej liczby procent , ktora niezmienia sie od 2 dni =_______=''' ninja nie graj z nim on jest straszny gonk lol eek , ale to dobrzeee dobrzee XD Ja lubie jak trudno i nerwy przed kompem biora XD To jest swego rodzaju katarzis XD ( czy jak to sie tam pisze =_= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:57 pm
Rin_Youkai Uuu bidak .__. , najgorsze co jest to szfankujaca grafika >.<. Dzieki ci, ze dopiero co mi caly komp wymienili, bo z poprzednim bylo juz ciezko .__. ciesz sie dziewcze ciesz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|