|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:04 am
Autark Rin_Youkai >_> <_< Ja mam znieczulice XDD Jadnak dla osoby z ktora bym sie zwiazala to.... twisted *nastawia uszko* whee *ciszaaa i ciszaaa XD * Kyaaaa ide ide ide =+= Teraz naprawde ideeee = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:06 am
wpadalam sie pozegnac :* byyyye mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:07 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai >_> <_< Ja mam znieczulice XDD Jadnak dla osoby z ktora bym sie zwiazala to.... twisted *nastawia uszko* whee *ciszaaa i ciszaaa XD * Kyaaaa ide ide ide =+= Teraz naprawde ideeee = = A ja slyszalem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:10 am
Autark zeby to bylo takie latwe sweatdrop Oj tam razz nie przesadzaj, misku... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:12 am
Omega Sun Kiray Omega Sun no jasne w ciagu tego tygodnia kilka by sie nazbieralo sweatdrop nie lubie jak sie mnie klepie sweatdrop no to upojnej nocy z ustawami zycze wink to nei wiedzialem...chociaz dopiero wczoraj jakas dluzej siedzialem... a co lubisz? redface mrgreen tia dzieki...ale nie jest zle z 85 stron zrobilem 10, a i tak sadze ze bedzie jeszcze mniej:] bede gdzies w eterze... Nie doceniasz noobkow sweatdrop co lubie... hmm *szeptu szeptu na uszko* wink Nie martw sie, dasz rade. Trzeba tylko dojsc do wprawy. Pobazgraj ja cala (tzn zakresl wazniejsze fragmenty) kolorowymi zakreslaczami to lepiej Ci do glowy wejdzie wink fakt nie doceniam... ale w grupie to oni moga byc niebezpieczni *nadstawia ucho* acha...ocho...no tak...i to...fiu fiu mrgreen wink taki mam zamiar... ale teraz to napowaznie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:14 am
ale rozpierducha... normalnie pjedynkowalem sie z kolega 1v1, a tu nagle wpierdziula sie z 15 ososb i normalnie taka sieka xd ja mam wilkolaka na s1...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:15 am
EvilYuki Autark zeby to bylo takie latwe sweatdrop Oj tam razz nie przesadzaj, misku... mrgreen ale to prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:17 am
to kiedy damy na zapowiedzi? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:19 am
EvilYuki to kiedy damy na zapowiedzi? whee z Lukaszem sie zenisz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:21 am
Autark EvilYuki to kiedy damy na zapowiedzi? whee z Lukaszem sie zenisz crying A bo nie, z Toba kcialam... ale jak ty nie cesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:23 am
EvilYuki Autark EvilYuki to kiedy damy na zapowiedzi? whee z Lukaszem sie zenisz crying A bo nie, z Toba kcialam... ale jak ty nie cesz... ok, jak tak to chyba w pozadku redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:24 am
Autark ok, jak tak to chyba w pozadku redface no to kiedy dajemy? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:25 am
EvilYuki Autark ok, jak tak to chyba w pozadku redface no to kiedy dajemy? 4laugh redface a co z Lukaszem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|