|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:57 am
Autark EvilYuki Matko, jestem zazdrosna o Autarka xd to choroba... scream taka ladna dziolcha nie moze byc zazdrosna xp a w piatek wieczorem znowu ide do kinka ^^ na "Tajemnice..." xd Lukas placi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:57 am
Rin_Youkai Buty tez mam grubasnie i puchowate ninja Lovelasom mowimy stanowczo nieee XD ale ... ja tylko jestem troszke zboczony, tylko troszke cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:58 am
Sayokun Aidanna Sayokun 'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje... czemu sie bojasz? ninja bo bo bo... bo slyszalem ze tu sa same zle dzieci ninja sekte mamy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:58 am
Aidanna Sayokun Aidanna Sayokun 'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje... czemu sie bojasz? ninja bo bo bo... bo slyszalem ze tu sa same zle dzieci ninja sekte mamy ninja nawet dwie, bo ja tez mam swoja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:59 am
EvilYuki Autark EvilYuki Matko, jestem zazdrosna o Autarka xd to choroba... scream taka ladna dziolcha nie moze byc zazdrosna xp a w piatek wieczorem znowu ide do kinka ^^ na "Tajemnice..." xd Lukas placi ^^ ale facet moze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:00 am
EvilYuki nawet dwie, bo ja tez mam swoja 3nodding a ja nie mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:01 am
Autark Rin_Youkai Buty tez mam grubasnie i puchowate ninja Lovelasom mowimy stanowczo nieee XD ale ... ja tylko jestem troszke zboczony, tylko troszke cry >_> <_< Ja mam znieczulice XDD Jadnak dla osoby z ktora bym sie zwiazala to.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeby to bylo takie latwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:02 am
mialam nalot i mnie wcielo gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:02 am
Ja juz lece ( teraz serio =_= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:03 am
Kiray Omega Sun no jasne w ciagu tego tygodnia kilka by sie nazbieralo sweatdrop nie lubie jak sie mnie klepie sweatdrop no to upojnej nocy z ustawami zycze wink to nei wiedzialem...chociaz dopiero wczoraj jakas dluzej siedzialem... a co lubisz? redface mrgreen tia dzieki...ale nie jest zle z 85 stron zrobilem 10, a i tak sadze ze bedzie jeszcze mniej:] bede gdzies w eterze... Nie doceniasz noobkow sweatdrop co lubie... hmm *szeptu szeptu na uszko* wink Nie martw sie, dasz rade. Trzeba tylko dojsc do wprawy. Pobazgraj ja cala (tzn zakresl wazniejsze fragmenty) kolorowymi zakreslaczami to lepiej Ci do glowy wejdzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:03 am
Rin_Youkai >_> <_< Ja mam znieczulice XDD Jadnak dla osoby z ktora bym sie zwiazala to.... twisted *nastawia uszko* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|