|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:47 am
Sayokun 'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje... CZego eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:48 am
Sayokun 'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje... czemu sie bojasz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:48 am
Omega Sun Kiray oi oi oi zla niedobra Omi znowu skasowala bardzo interesujacy topic... alez mozesz sie wypowiedziec o swojej orientacji tutaj, chetnie poczytamy wink bo domyslam sie, ze o tym topiku mowa 3nodding a byl ostatnio jakis inny? eek zastanawiam sie skad ludzie biora pomysly na takie topici... hmm...moja orientacja, niech no ja pomysle *mysli* to chyba hetero jestem cool *klap ja w tylek* mrgreen to ja spadam...mam przedsoba przyjemna nocke z ustawa i notatkami do przepisania pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:50 am
Aidanna Sayokun 'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje... czemu sie bojasz? ninja bo bo bo... bo slyszalem ze tu sa same zle dzieci ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:50 am
Autark Rin_Youkai Bo tak dogadzasz kazdej dziewczynie Xd Lovelas i juz mrgreen ja tylko jestem mily i szukam jakiegos ciekawego zajecia *patry na jej nozki* no wlasnie whee *przytula sie do jej nozek* O nie moj drogi ninja ja mam stroj eskimoski i jedyne do czego sie przytulisz to do puchowatego materialu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:51 am
Sayokun Aidanna Sayokun 'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje... czemu sie bojasz? ninja bo bo bo... bo slyszalem ze tu sa same zle dzieci ninja Tak question * rozglada sie * Gdzie eek . Oka ja leceeem =_=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:51 am
ja widze, ze tryskasz humorkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:52 am
Kiray Omega Sun alez mozesz sie wypowiedziec o swojej orientacji tutaj, chetnie poczytamy wink bo domyslam sie, ze o tym topiku mowa 3nodding a byl ostatnio jakis inny? eek zastanawiam sie skad ludzie biora pomysly na takie topici... hmm...moja orientacja, niech no ja pomysle *mysli* to chyba hetero jestem cool *klap ja w tylek* mrgreen to ja spadam...mam przedsoba przyjemna nocke z ustawa i notatkami do przepisania pirate no jasne w ciagu tego tygodnia kilka by sie nazbieralo sweatdrop nie lubie jak sie mnie klepie sweatdrop no to upojnej nocy z ustawami zycze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:52 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Bo tak dogadzasz kazdej dziewczynie Xd Lovelas i juz mrgreen ja tylko jestem mily i szukam jakiegos ciekawego zajecia *patry na jej nozki* no wlasnie whee *przytula sie do jej nozek* O nie moj drogi ninja ja mam stroj eskimoski i jedyne do czego sie przytulisz to do puchowatego materialu ninja *przytulasie do jej bucikow* nie marudz Slonko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:53 am
EvilYuki ja widze, ze tryskasz humorkiem... nie do konca to tak ale mam nadzieje, ze Ty za to Slonko masz dobry humor wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:54 am
Omega Sun no jasne w ciagu tego tygodnia kilka by sie nazbieralo sweatdrop nie lubie jak sie mnie klepie sweatdrop no to upojnej nocy z ustawami zycze wink to nei wiedzialem...chociaz dopiero wczoraj jakas dluzej siedzialem... a co lubisz? redface mrgreen tia dzieki...ale nie jest zle z 85 stron zrobilem 10, a i tak sadze ze bedzie jeszcze mniej:] bede gdzies w eterze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:55 am
Autark EvilYuki ja widze, ze tryskasz humorkiem... nie do konca to tak ale mam nadzieje, ze Ty za to Slonko masz dobry humor wink Matko, jestem zazdrosna o Autarka xd to choroba... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:55 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Bo tak dogadzasz kazdej dziewczynie Xd Lovelas i juz mrgreen ja tylko jestem mily i szukam jakiegos ciekawego zajecia *patry na jej nozki* no wlasnie whee *przytula sie do jej nozek* O nie moj drogi ninja ja mam stroj eskimoski i jedyne do czego sie przytulisz to do puchowatego materialu ninja *przytulasie do jej bucikow* nie marudz Slonko wink Buty tez mam grubasnie i puchowate ninja Lovelasom mowimy stanowczo nieee XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:56 am
EvilYuki Matko, jestem zazdrosna o Autarka xd to choroba... scream taka ladna dziolcha nie moze byc zazdrosna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|