|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:35 am
Autark Rin_Youkai Aaaa taki przekret >_>, ja wiedzialam , ze tak bedzie XD ( mial wtedy jakis depresyjny dzien .__. ) to nie tak, po prostu juz nigdzie nie jestem tak bezpieczny jak tu sweatdrop Uuuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:36 am
Omega Sun Autark Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi* yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh oi oi oi zla niedobra Omi znowu skasowala bardzo interesujacy topic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:36 am
Autark bede musial otworzyc ukryte zapasy ... ok whee *podaje miodek* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:37 am
Omega Sun Autark Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi* yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh ja lubie sie spoufalac do ladnych dziewczyn sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:37 am
heh... spadam bo zaczyna sie tloczno robic... narazie...
pozdrowcie swoje mamy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:38 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Aaaa taki przekret >_>, ja wiedzialam , ze tak bedzie XD ( mial wtedy jakis depresyjny dzien .__. ) to nie tak, po prostu juz nigdzie nie jestem tak bezpieczny jak tu sweatdrop Uuuu whee *chowa sie pod jej spudnice* no wlasnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:38 am
Autark Omega Sun Autark Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi* yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh ja lubie sie spoufalac do ladnych dziewczyn sweatdrop Taki lovelas z ciebie Xd ( i znowu masz cos z mojego brata =_= Fryz -_-'' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:41 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Aaaa taki przekret >_>, ja wiedzialam , ze tak bedzie XD ( mial wtedy jakis depresyjny dzien .__. ) to nie tak, po prostu juz nigdzie nie jestem tak bezpieczny jak tu sweatdrop Uuuu whee *chowa sie pod jej spudnice* no wlasnie whee To przekracza kompetencje lovelasa ninja * odskakuje i ubiera stroj eskimoski *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:42 am
Rin_Youkai Autark Omega Sun Autark Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi* yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh ja lubie sie spoufalac do ladnych dziewczyn sweatdrop Taki lovelas z ciebie Xd ( i znowu masz cos z mojego brata =_= Fryz -_-'' ) zaden tam lovelas xp czemu tak sądzisz? *przysuwa sie do jej nozek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:43 am
Kiray oi oi oi zla niedobra Omi znowu skasowala bardzo interesujacy topic... alez mozesz sie wypowiedziec o swojej orientacji tutaj, chetnie poczytamy wink bo domyslam sie, ze o tym topiku mowa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:43 am
Leylla Autark bede musial otworzyc ukryte zapasy ... ok whee *podaje miodek* 4laugh prosze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:45 am
Autark Rin_Youkai Autark Omega Sun yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh ja lubie sie spoufalac do ladnych dziewczyn sweatdrop Taki lovelas z ciebie Xd ( i znowu masz cos z mojego brata =_= Fryz -_-'' ) zaden tam lovelas xp czemu tak sądzisz? *przysuwa sie do jej nozek* Bo tak dogadzasz kazdej dziewczynie Xd Lovelas i juz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:46 am
'chowa sie za Omi' wlazlem tu ale sie boje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:47 am
Rin_Youkai Bo tak dogadzasz kazdej dziewczynie Xd Lovelas i juz mrgreen ja tylko jestem mily i szukam jakiegos ciekawego zajecia *patry na jej nozki* no wlasnie whee *przytula sie do jej nozek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|