|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:27 am
KYaaa ! ^-^ . CO ty tu robisz >_> myslalam, ze bana masz eek ( bo sam chciales ^^"" )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:28 am
a moze byc miodek *podaje miodek* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:29 am
Rin_Youkai KYaaa ! ^-^ . CO ty tu robisz >_> myslalam, ze bana masz eek ( bo sam chciales ^^"" ) ale sie stesknil za nami to go odbanowalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:29 am
Autark a moze byc miodek *podaje miodek* mrgreen powiedz jeszcze ze lesny a normalnie cie pokocham mrgreen ninja xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:30 am
Rin_Youkai KYaaa ! ^-^ . CO ty tu robisz >_> myslalam, ze bana masz eek ( bo sam chciales ^^"" ) Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Leylla Aidanna a ja obejrzalam muminki mrgreen a ja o ile dobrze pamietam mam jutro klasowe z geci crying i chyba musze juz isc sweatdrop uczyc sie gonk crying crying Ja ma na jutro 2 spr i prezentacje odac =_= , ale jak ja to mowie : Noc jest dluga XD ja mam tez prezentacje na czawrtek a nawet nie wiem o czym zrobic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai KYaaa ! ^-^ . CO ty tu robisz >_> myslalam, ze bana masz eek ( bo sam chciales ^^"" ) ale sie stesknil za nami to go odbanowalam Aaaa taki przekret >_>, ja wiedzialam , ze tak bedzie XD ( mial wtedy jakis depresyjny dzien .__. )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:31 am
Omega Sun ale sie stesknil za nami to go odbanowalam *czai sie ninja * *podbiega i robi puci puci 4laugh * cool mrgreen cool * ucieka "kic kic kic" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:31 am
Leylla Autark a moze byc miodek *podaje miodek* mrgreen powiedz jeszcze ze lesny a normalnie cie pokocham mrgreen ninja xd >bede musial otworzyc ukryte zapasy ... ok whee *podaje miodek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:32 am
Aidanna Rin_Youkai Leylla Aidanna a ja obejrzalam muminki mrgreen a ja o ile dobrze pamietam mam jutro klasowe z geci crying i chyba musze juz isc sweatdrop uczyc sie gonk crying crying Ja ma na jutro 2 spr i prezentacje odac =_= , ale jak ja to mowie : Noc jest dluga XD ja mam tez prezentacje na czawrtek a nawet nie wiem o czym zrobic sweatdrop Baaakkkaaa! Baaaaaaaaka lekcje! Baaaaaaka = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:32 am
Autark Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi* yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:33 am
Rin_Youkai Aaaa taki przekret >_>, ja wiedzialam , ze tak bedzie XD ( mial wtedy jakis depresyjny dzien .__. ) to nie tak, po prostu juz nigdzie nie jestem tak bezpieczny jak tu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:34 am
Aidanna ja mam tez prezentacje na czawrtek a nawet nie wiem o czym zrobic sweatdrop a ja musze napisac komus ambitna prace na konkurs, a nawet nie zaczelam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:34 am
Omega Sun Autark Omi znowu przyjela mrgreen *przytula sie do nozek Omi* yyy moze nie spoufalajmy sie za bardzo wink *delikatnie go odsuwa* witam wszystkich 4laugh No tekst jakbym swoja mame slyszala XD ( one tez zawsze : Bez spoufalania. TYlko bez spoufalania XD ) . Witaj , witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|