|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:55 am
Leylla Leylla wiem cool ja tez tak mysle ale jak widac syfek jest wybredny i mu nie pasuje rofl ci mezczyzni rofl heart xd NIe wiem bo to ja z reguly jestem wybredna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:18 am
Mr-Syf hmmm... moze mam... ale nie wyrzuce ich na swiatlo dzienne... nie jestes godna by mnie gwalcic o ja nieszczesna crying xd teraz to ty mnie porzucasz... najpierw mowisz o gwalceniu a teraz zostawiasz na lodzie... dlaczemu mi to robisz crying (wcielo mnie na chwile bo mama wlazla do pokoju... i widze ze jak mnie nie ma to cicho tu... ze ojej xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:19 am
Leylla Mr-Syf hmmm... moze mam... ale nie wyrzuce ich na swiatlo dzienne... nie jestes godna by mnie gwalcic o ja nieszczesna crying xd teraz to ty mnie porzucasz... najpierw mowisz o gwalceniu a teraz zostawiasz na lodzie... dlaczemu mi to robisz crying (wcielo mnie na chwile bo mama wlazla do pokoju... i widze ze jak mnie nie ma to cicho tu... ze ojej xd ) ok... to ty chcesz mnie zgwalcic... jak pragniesz to prosze bardzo... ale ja nawet cie nie znam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:21 am
Leylla Mr-Syf hmmm... moze mam... ale nie wyrzuce ich na swiatlo dzienne... nie jestes godna by mnie gwalcic o ja nieszczesna crying xd teraz to ty mnie porzucasz... najpierw mowisz o gwalceniu a teraz zostawiasz na lodzie... dlaczemu mi to robisz crying (wcielo mnie na chwile bo mama wlazla do pokoju... i widze ze jak mnie nie ma to cicho tu... ze ojej xd ) A no cicho XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:22 am
Mr-Syf ok... to ty chcesz mnie zgwalcic... jak pragniesz to prosze bardzo... ale ja nawet cie nie znam... *patrzy na niego* phi... to bysmy sie poznali rofl ale skoro tak spawe stawiasz... to odechcialo mi sie pirate xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:22 am
a ja obejrzalam muminki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:23 am
nie ladnie bardzo nie ladnie rofl tak nie mozna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:24 am
Aidanna a ja obejrzalam muminki mrgreen a ja o ile dobrze pamietam mam jutro klasowe z geci crying i chyba musze juz isc sweatdrop uczyc sie gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:24 am
Leylla Mr-Syf ok... to ty chcesz mnie zgwalcic... jak pragniesz to prosze bardzo... ale ja nawet cie nie znam... *patrzy na niego* phi... to bysmy sie poznali rofl ale skoro tak spawe stawiasz... to odechcialo mi sie pirate xd heart ja tam nigdy nie chcialem wiec mi to na reke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:25 am
Aidanna a ja obejrzalam muminki mrgreen Kyaaaaa! TO one juz dzis leciaĆy ??? OZZ T__________T Tez bym obejrzala ;______;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:25 am
Mr-Syf ja tam nigdy nie chcialem wiec mi to na reke... *wzrusza ramionami* rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna a ja obejrzalam muminki mrgreen a ja o ile dobrze pamietam mam jutro klasowe z geci crying i chyba musze juz isc sweatdrop uczyc sie gonk crying crying Ja ma na jutro 2 spr i prezentacje odac =_= , ale jak ja to mowie : Noc jest dluga XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf ja tam nigdy nie chcialem wiec mi to na reke... *wzrusza ramionami* rofl rofl rofl stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|