|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:42 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf *wyrywa sie* zaraz rece stracisz!!! jeju... co za trudny czlowiek z ciebie... rofl ja tu z miloscia a ty mi rece chcesz odrywac crying xd urwe nogi... przynajmniej mi nigdzie nie uciekniesz... latwiej wcisnac jej reke pod prawym zebrem... jak uslyszysz chrupniecie to juz niegdzie nie pojdzie... no moze po kilku godzinyach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:43 am
Ozual latwiej wcisnac jej reke pod prawym zebrem... jak uslyszysz chrupniecie to juz niegdzie nie pojdzie... no moze po kilku godzinyach xd *dziga patyckiem* a pan juz mial isc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:44 am
Leylla Mr-Syf urwe nogi... przynajmniej mi nigdzie nie uciekniesz... *mozgownica na pelnych obrotach ninja * a dlaczemu mialabym ci gdzies uciekac?? co ty knujesz?? *patrzy podejrzliwie* *myslu myslu* przeciez to ja mialam gwalcic ciebie a nie ty mnie mrgreen myslisz ze ktos by chcial cie zgwalcic... gdybys byla zakrwawiona i bez nog?? a i ty mnie wtedy nie zgwalcisz... logiczne myslenie... ty zgwalcisz i porzucisz... takie sa kobiety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:46 am
Mr-Syf myslisz ze ktos by chcial cie zgwalcic... gdybys byla zakrwawiona i bez nog?? a i ty mnie wtedy nie zgwalcisz... logiczne myslenie... ty zgwalcisz i porzucisz... takie sa kobiety prosze mi tu nie uogolniac rofl ja sie z tym nie zgadzam... exclaim heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:47 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf urwe nogi... przynajmniej mi nigdzie nie uciekniesz... *mozgownica na pelnych obrotach ninja * a dlaczemu mialabym ci gdzies uciekac?? co ty knujesz?? *patrzy podejrzliwie* *myslu myslu* przeciez to ja mialam gwalcic ciebie a nie ty mnie mrgreen myslisz ze ktos by chcial cie zgwalcic... gdybys byla zakrwawiona i bez nog?? a i ty mnie wtedy nie zgwalcisz... logiczne myslenie... ty zgwalcisz i porzucisz... takie sa kobiety Hmm nigdy nie slyszlam o zgwaconym mezczyznie XD ( zawsze o kobietach ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:48 am
Leylla Mr-Syf myslisz ze ktos by chcial cie zgwalcic... gdybys byla zakrwawiona i bez nog?? a i ty mnie wtedy nie zgwalcisz... logiczne myslenie... ty zgwalcisz i porzucisz... takie sa kobiety prosze mi tu nie uogolniac rofl ja sie z tym nie zgadzam... exclaim heart mrgreen no to co zrobisz gdy zgwalcisz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:48 am
Rin_Youkai Hmm nigdy nie slyszlam o zgwaconym mezczyznie XD ( zawsze o kobietach ). on mial byc pierwszy i dlatego sie tak miota mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:49 am
Leylla Rin_Youkai Hmm nigdy nie slyszlam o zgwaconym mezczyznie XD ( zawsze o kobietach ). on mial byc pierwszy i dlatego sie tak miota mrgreen Zawsze jest ten pierwszy raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf no to co zrobisz gdy zgwalcisz??? puci puci? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf no to co zrobisz gdy zgwalcisz??? puci puci? cool stare ... ... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:50 am
Leylla Mr-Syf no to co zrobisz gdy zgwalcisz??? puci puci? cool OZ XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:50 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf no to co zrobisz gdy zgwalcisz??? puci puci? cool stare ... ... ... stare *cmok go w czolko* chyba ze masz jakies inne propozycje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:52 am
wiem cool ja tez tak mysle ale jak widac syfek jest wybredny i mu nie pasuje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:52 am
Leylla Mr-Syf Leylla Mr-Syf no to co zrobisz gdy zgwalcisz??? puci puci? cool stare ... ... ... stare *cmok go w czolko* chyba ze masz jakies inne propozycje mrgreen hmmm... moze mam... ale nie wyrzuce ich na swiatlo dzienne... nie jestes godna by mnie gwalcic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:53 am
Leylla wiem cool ja tez tak mysle ale jak widac syfek jest wybredny i mu nie pasuje rofl ci mezczyzni rofl heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|