|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:29 am
Aidanna Leylla Aidanna Wiecie co??!!! wiecie co!!! od wiosny jako wieczorynki beda leciec baje diseya(te stare takie), Kubus Puchatek i MUMINKI!!!! rofl o mimisiach juz slyszalam mrgreen wczoraj mialy byc... ale znowu smerfy puscili rofl mrgreen ale to bardzo dobrze ze wreszcie zaczynaja puszczac normalne bajki a nie te wyjadacze dzieciecych mozgow ninja i znowu bedzie... muminki sie ciesza ze ryjka powiesza.. mumiiiinki xd Buka @___@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:30 am
eek az trzy! mraaaaaaaaaa 4laugh heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:31 am
Leylla eek az trzy! mraaaaaaaaaa 4laugh heart xd grrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:33 am
Leylla Rin_Youkai Ałłł gonk Tylko nie puci puci gonk * zbiera sie w sobie i wypatruje Leylly ninja * o jej... nie lubisz puci puci? crying jak mozesz gonk crying crying rofl Cale gimnazjum ktos mi robil puci puci =_='''' mam zle wspomnienia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:33 am
no juz juz nie dasaj sie whee podstawa jest pozytywne myslenie 3nodding *podchodzi i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:35 am
Rin_Youkai Cale gimnazjum ktos mi robil puci puci =_='''' mam zle wspomnienia XD ale to jeszcze zalezy jak Ci robili... bo ja to biore lapki... o tak *bierze lapki* i klade je na policzkac o tak *kladzie* i teraz... *sciska* mrgreen puci puci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:36 am
ide rozpier... kilku cieniasow w soldka lub lierox twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla no juz juz nie dasaj sie whee podstawa jest pozytywne myslenie 3nodding *podchodzi i przytula* *wyrywa sie* zaraz rece stracisz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual ide rozpier... kilku cieniasow w soldka lub lierox twisted to idz rofl ja tez zastanawiam sie czy nie wrocic juz do geci rofl domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:37 am
Leylla Rin_Youkai Cale gimnazjum ktos mi robil puci puci =_='''' mam zle wspomnienia XD ale to jeszcze zalezy jak Ci robili... bo ja to biore lapki... o tak *bierze lapki* i klade je na policzkac o tak *kladzie* i teraz... *sciska* mrgreen puci puci Nyuuu wlasnie tak =_=. Al Al Al _-_. Oglaszam, ze Rin jest pod ochrona XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:38 am
Mr-Syf *wyrywa sie* zaraz rece stracisz!!! jeju... co za trudny czlowiek z ciebie... rofl ja tu z miloscia a ty mi rece chcesz odrywac crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:39 am
Rin_Youkai Nyuuu wlasnie tak =_=. Al Al Al _-_. Oglaszam, ze Rin jest pod ochrona XD ninja zatwierdzono perzez instytutos matki i dziecka w czeczeni mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:39 am
Leylla Mr-Syf *wyrywa sie* zaraz rece stracisz!!! jeju... co za trudny czlowiek z ciebie... rofl ja tu z miloscia a ty mi rece chcesz odrywac crying xd urwe nogi... przynajmniej mi nigdzie nie uciekniesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:40 am
Leylla Rin_Youkai Nyuuu wlasnie tak =_=. Al Al Al _-_. Oglaszam, ze Rin jest pod ochrona XD ninja zatwierdzono perzez instytutos matki i dziecka w czeczeni mrgreen ninja Zawsze mnie ciaglo do tych stron... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:42 am
Mr-Syf urwe nogi... przynajmniej mi nigdzie nie uciekniesz... *mozgownica na pelnych obrotach ninja * a dlaczemu mialabym ci gdzies uciekac?? co ty knujesz?? *patrzy podejrzliwie* *myslu myslu* przeciez to ja mialam gwalcic ciebie a nie ty mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|