|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:19 am
Mr-Syf ja gram lepiej od niej crying *robi mu puci puci* tak, wiem mrgreen ty wszystko robisz lepiej heart xd *patrzy mu w oczeta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:20 am
znowu te oczka 4laugh *rozplywa sie z rozkoszy* szalensto rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:21 am
Leylla Mr-Syf ja gram lepiej od niej crying *robi mu puci puci* tak, wiem mrgreen ty wszystko robisz lepiej heart xd *patrzy mu w oczeta* no jasne ze robie wszsystko lepiej *pokazuje jezyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:22 am
4laugh 4laugh 4laugh *puuuuuuuuuuci* *wypuszcza konfetosy* jupi evil wroooocila exclaim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:23 am
Leylla 4laugh 4laugh 4laugh *puuuuuuuuuuci* *wypuszcza konfetosy* jupi evil wroooocila exclaim xd ta jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:23 am
Mr-Syf no jasne ze robie wszsystko lepiej *pokazuje jezyk* alez ja tego nie zaprzczam mrgreen *dalej patrzy w oczeta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:24 am
Leylla Aidanna Wiecie co??!!! wiecie co!!! od wiosny jako wieczorynki beda leciec baje diseya(te stare takie), Kubus Puchatek i MUMINKI!!!! rofl o mimisiach juz slyszalam mrgreen wczoraj mialy byc... ale znowu smerfy puscili rofl mrgreen ale to bardzo dobrze ze wreszcie zaczynaja puszczac normalne bajki a nie te wyjadacze dzieciecych mozgow ninja i znowu bedzie... muminki sie ciesza ze ryjka powiesza.. mumiiiinki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:24 am
Leylla *czai sie ninja * *podbiega i robi puci puci* mrgreen *ucieka* Ałłł gonk Tylko nie puci puci gonk * zbiera sie w sobie i wypatruje Leylly ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:25 am
Leylla Mr-Syf no jasne ze robie wszsystko lepiej *pokazuje jezyk* alez ja tego nie zaprzczam mrgreen *dalej patrzy w oczeta* stare chyba chcesz stracic te swoje oczka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:27 am
Aidanna i znowu bedzie... muminki sie ciesza ze ryjka powiesza.. mumiiiinki xd mrgreen ale ja i tak wole gumisie rofl *nuci* abraka dabra to czary i magia sekretem jest przepis na gumisiowy sooook hokus marokus dostarcza zlych pokus xd >
zooobacz saaaaam jak gumisie skacza tam i siaam bo gumisie caly swiat juz zna! guuumis to faaajnyyy mis xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:28 am
Leylla Aidanna i znowu bedzie... muminki sie ciesza ze ryjka powiesza.. mumiiiinki xd mrgreen ale ja i tak wole gumisie rofl *nuci* abraka dabra to czary i magia sekretem jest przepis na gumisiowy sooook hokus marokus dostarcza zlych pokus xd >
zooobacz saaaaam jak gumisie skacza tam i siaam bo gumisie caly swiat juz zna! guuumis to faaajnyyy mis xd stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:28 am
Mr-Syf stare chyba chcesz stracic te swoje oczka... uuu agresiv rofl zaczyna sie mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:29 am
wejdzcie sobie na www.prezentacje.org dzial smieszne i na stronoe 8 sciagnijcie sobie prezentacje na samym dole ta ostatnia... jaki tam jest mocny pies xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:29 am
Rin_Youkai Ałłł gonk Tylko nie puci puci gonk * zbiera sie w sobie i wypatruje Leylly ninja * o jej... nie lubisz puci puci? crying jak mozesz gonk crying crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|