|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:05 am
bylam juz o 11 ale nikogo nie bylo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:06 am
Ozual oo witaj... niewiem... sproboj ja do piatku napisac jesli mozesz... tzn jakby bylo na piatek to byloby super ale jesli niezdazysz to mozesz na poniedzialek za tydzien nie do piatku raczej sie wyrobie... mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:07 am
*czai sie ninja * *podbiega i robi puci puci* mrgreen *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:07 am
Leylla bylam juz o 11 ale nikogo nie bylo blaugh heh... ja bylem w szkole... nie mialem wyboru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:09 am
Mr-Syf heh... ja bylem w szkole... nie mialem wyboru... ja tez bylam rofl na jednej godzinie --> muzyce blaugh bo mecz mialam o 9 i mni z reszty zajec zwolnili mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:11 am
Leylla Mr-Syf heh... ja bylem w szkole... nie mialem wyboru... ja tez bylam rofl na jednej godzinie --> muzyce blaugh bo mecz mialam o 9 i mni z reszty zajec zwolnili mrgreen heh... ja nie mam muzyki... a chcialbym... pokazalbym tej poje***** kolesiowie jak sie gra na klasyku!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:12 am
Mr-Syf heh... ja nie mam muzyki... a chcialbym... pokazalbym tej poje***** kolesiowie jak sie gra na klasyku!!! brzmi groznie twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:13 am
Wiecie co??!!! wiecie co!!! od wiosny jako wieczorynki beda leciec baje diseya(te stare takie), Kubus Puchatek i MUMINKI!!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Do zobaczenia wszystkim, biologia mnie wzywa... mrgreen *macha lapka na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy* *mruga* czy my sie znamy?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf heh... ja nie mam muzyki... a chcialbym... pokazalbym tej poje***** kolesiowie jak sie gra na klasyku!!! brzmi groznie twisted mrgreen ja gram lepiej od niej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:15 am
Kaplanka Meteorytu Do zobaczenia wszystkim, biologia mnie wzywa... mrgreen *macha lapka na pozegnanie* ninja mnie bedzie w czwartek wzywac... narazie gecia sie nademna zneca stare xd ninja *tul na pozegnanie* paaaaaaaaaaaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:18 am
Aidanna Wiecie co??!!! wiecie co!!! od wiosny jako wieczorynki beda leciec baje diseya(te stare takie), Kubus Puchatek i MUMINKI!!!! rofl o mimisiach juz slyszalam mrgreen wczoraj mialy byc... ale znowu smerfy puscili rofl mrgreen ale to bardzo dobrze ze wreszcie zaczynaja puszczac normalne bajki a nie te wyjadacze dzieciecych mozgow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:18 am
Leylla Aidanna Wiecie co??!!! wiecie co!!! od wiosny jako wieczorynki beda leciec baje diseya(te stare takie), Kubus Puchatek i MUMINKI!!!! rofl o mimisiach juz slyszalam mrgreen wczoraj mialy byc... ale znowu smerfy puscili rofl mrgreen ale to bardzo dobrze ze wreszcie zaczynaja puszczac normalne bajki a nie te wyjadacze dzieciecych mozgow ninja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|