|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:57 am
32,2% UT =_=''' matko jak mi wooooolno to idzie = =. Tak w ogole to Hey XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:58 am
Kaplanka Meteorytu No popatrz... Ja gralam przez szesc lat mrgreen A teraz tylko okazjonalnie, jak mi sie nudzi... smile Wole spiewac 3nodding tez ubustwiam spiewac biggrin i rzępolić na wiosle razz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:58 am
Rin_Youkai Ej. To tu sa juz 3 skrzypaczki XDDD Heh... Kto by pomyslal smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:59 am
Charyzma - wyższa charyzma - większe łupy z polowań na ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:00 am
Ozual Charyzma - wyższa charyzma - wieksze łupy z polowań na ludzi przeczytaj dokladniej forum... to kit jest... wyższa charyzma - wieksza szansa na znalezienie przeciwnika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:01 am
Ita Lockheart Kaplanka Meteorytu No popatrz... Ja gralam przez szesc lat mrgreen A teraz tylko okazjonalnie, jak mi sie nudzi... smile Wole spiewac 3nodding tez ubustwiam spiewac biggrin i rzępolić na wiosle razz smile Zawsze chcialam grac na gitarze, ale nigdy nie mialam kasy, zeby sobie kupic ^^ Czasem na elektryku mojego faceta cos tam pobrzdekam, ale to takie tam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:02 am
Kaplanka Meteorytu Ita Lockheart Kaplanka Meteorytu No popatrz... Ja gralam przez szesc lat mrgreen A teraz tylko okazjonalnie, jak mi sie nudzi... smile Wole spiewac 3nodding tez ubustwiam spiewac biggrin i rzępolić na wiosle razz smile Zawsze chcialam grac na gitarze, ale nigdy nie mialam kasy, zeby sobie kupic ^^ Czasem na elektryku mojego faceta cos tam pobrzdekam, ale to takie tam... mrgreen młahahaha sie gra sie ma :> ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*mamrocze* gecia gecia gecia gecia ninja juz mnie glowa boli crying gonk jak ja nienawidze holubicy... to mnie wykonczy sweatdrop gecia gecia giecia
plumos all rofl
ozu na kiedy masz miec ta rozprawke?? bo jeszcze jej nie skonczylam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Ozual Charyzma - wyższa charyzma - wieksze łupy z polowań na ludzi przeczytaj dokladniej forum... to kit jest... wyższa charyzma - wieksza szansa na znalezienie przeciwnika poczytalem juz tyle ze hej.. z 5 tematow ze statami i wszedzie pisze ze charmyzma....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:04 am
Leylla *mamrocze* gecia gecia gecia gecia ninja juz mnie glowa boli crying gonk jak ja nienawidze holubicy... to mnie wykonczy sweatdrop gecia gecia giecia
plumos all rofl
ozu na kiedy masz miec ta rozprawke?? bo jeszcze jej nie skonczylam ninja co tak puzno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla *mamrocze* gecia gecia gecia gecia ninja juz mnie glowa boli crying gonk jak ja nienawidze holubicy... to mnie wykonczy sweatdrop gecia gecia giecia
plumos all rofl
ozu na kiedy masz miec ta rozprawke?? bo jeszcze jej nie skonczylam ninja oo witaj... niewiem... sproboj ja do piatku napisac jesli mozesz... tzn jakby bylo na piatek to byloby super ale jesli niezdazysz to mozesz na poniedzialek za tydzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
plumos all rofl
ozu na kiedy masz miec ta rozprawke?? bo jeszcze jej nie skonczylam ninja Witam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|