|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:42 am
Mr-Syf EvilYuki umyli Cie wczoraj i wsciekly chodzisz... twisted i do tego chcieli zgwalcic... ale ja sie trzymam jakos... jestes bardzo dzielny, panie Syfie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:44 am
Witaj kobieto ze skrzypcami... Pytalam juz na galerii, ale moze nie widzialas - grasz na skrzypcach czy to tylko do zdjecia bylo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaplanka Meteorytu EvilYuki renge_karen Yukis OMG ubierz sie O.O eek bo cie ktos zobaczy!!!!!!! a jak ci misiek ucieknie!!!!!!!!!!!! a nie ubiore sie, bo jestem zboczencem 3nodding zboczence powinny trzymac sie razem! Ita, zbieram na Nitemare Bustier whee o. Rydzyk wspomaga mnie mentalnie i duchowo 3nodding Zboczence maja sie trzymac razem? To co, zakladamy jakis klub? mrgreen Czemu nie
To ja się tez rozbiore i może wtedy ktos mi da jakas dotacje???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mr-Syf EvilYuki umyli Cie wczoraj i wsciekly chodzisz... twisted i do tego chcieli zgwalcic... ale ja sie trzymam jakos... jestes bardzo dzielny, panie Syfie whee znasz sie na traceniu wagi??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:45 am
EvilYuki Kaplanka Meteorytu Zboczence maja sie trzymac razem? To co, zakladamy jakis klub? mrgreen moge tam zaraz zalozyc mrgreen ale na Polish Poll Center whee Hahha, smiesznie by bylo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:45 am
renge_karen Kaplanka Meteorytu EvilYuki renge_karen Yukis OMG ubierz sie O.O eek bo cie ktos zobaczy!!!!!!! a jak ci misiek ucieknie!!!!!!!!!!!! a nie ubiore sie, bo jestem zboczencem 3nodding zboczence powinny trzymac sie razem! Ita, zbieram na Nitemare Bustier whee o. Rydzyk wspomaga mnie mentalnie i duchowo 3nodding Zboczence maja sie trzymac razem? To co, zakladamy jakis klub? mrgreen Czemu nie
To ja się tez rozbiore i może wtedy ktos mi da jakas dotacje??? mi jakos bycie naga nie pomaga w zbieraniu pieniedzy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:46 am
EvilYuki Mr-Syf EvilYuki umyli Cie wczoraj i wsciekly chodzisz... twisted i do tego chcieli zgwalcic... ale ja sie trzymam jakos... jestes bardzo dzielny, panie Syfie whee chyba nie mam szczescia w zyciu... chcieli mnie zgwalcic a ja akurat musialem isc... a moglo byc tak fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:48 am
Kaplanka Meteorytu Witaj kobieto ze skrzypcami... Pytalam juz na galerii, ale moze nie widzialas - grasz na skrzypcach czy to tylko do zdjecia bylo? grałam smile przezuciłam sie na elektryka smile ae co nieco zostało w głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:49 am
Mr-Syf EvilYuki Mr-Syf EvilYuki umyli Cie wczoraj i wsciekly chodzisz... twisted i do tego chcieli zgwalcic... ale ja sie trzymam jakos... jestes bardzo dzielny, panie Syfie whee chyba nie mam szczescia w zyciu... chcieli mnie zgwalcic a ja akurat musialem isc... a moglo byc tak fajnie u kobity zostac zgwlaconym to najwiekszy koszmar w zyciu... u faceta najewieksze szczescie (oczywiscie przez kobite) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:51 am
Ozual u kobity zostac zgwlaconym to najwiekszy koszmar w zyciu... u faceta najewieksze szczescie (oczywiscie przez kobite) xd nie powinienes sie wysmiewac... to chyba juz lekka przesada... ciebie i tak by nawet facet nie zgwalcil (joke)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:52 am
Ita Lockheart Kaplanka Meteorytu Witaj kobieto ze skrzypcami... Pytalam juz na galerii, ale moze nie widzialas - grasz na skrzypcach czy to tylko do zdjecia bylo? grałam smile przezuciłam sie na elektryka smile ae co nieco zostało w głowie No popatrz... Ja gralam przez szesc lat mrgreen A teraz tylko okazjonalnie, jak mi sie nudzi... smile Wole spiewac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:54 am
Ita Lockheart Kaplanka Meteorytu Witaj kobieto ze skrzypcami... Pytalam juz na galerii, ale moze nie widzialas - grasz na skrzypcach czy to tylko do zdjecia bylo? grałam smile przezuciłam sie na elektryka smile ae co nieco zostało w głowie JA tez grałam _^_ ( nie gram bo szkola sie skonczyła dawno i psiuuu jakos checi nie mam XD ) . Elektryki bym chciała, ale rodzice jakos sie zebrac nie moga by mi kupic =_='' ( mowia: A i tak ni bedziesz grac = = ) Witam wszystkich _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:54 am