|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:23 am
Ozual aaaaa umarlak!!! spalic... zabic... szybko... poki jeszcze nieuciekl... zabic!!! ... mi tam sie podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf to skad ta smutna mina... Bo mi nikt nie chce pomuc.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Mr-Syf to skad ta smutna mina... Bo mi nikt nie chce pomuc.........w czym jesli mozna wiedziec *podlizuje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:25 am
Mr-Syf Ozual Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) nie.... moj kaktus na parapecie wlasnie urusl o 0.0001 milimetra.... ooo znowu... i znowu... znowy.... (x100) oh gratulacje... chyba trzeba rozlac wodki na twoja czesc... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:26 am
Mr-Syf EvilYuki Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) Bziuuuu... na litosc... czy tu nie masz w co sie ubrac golasie?? brakuje mi jeszcze troche na gorset... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:26 am
Ozual Mr-Syf Ozual Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) nie.... moj kaktus na parapecie wlasnie urusl o 0.0001 milimetra.... ooo znowu... i znowu... znowy.... (x100) oh gratulacje... chyba trzeba rozlac wodki na twoja czesc... stare chamstwo, wypije se sam... co za niewychowane dziecko!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:28 am
renge_karen Mr-Syf to skad ta smutna mina... Bo mi nikt nie chce pomuc......... w czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf renge_karen Mr-Syf to skad ta smutna mina... Bo mi nikt nie chce pomuc.........w czym jesli mozna wiedziec *podlizuje sie* A we wszystkim zaczynajac od Gaii poprzez neta do reala.... załam total..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Ozual Mr-Syf Ozual Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) nie.... moj kaktus na parapecie wlasnie urusl o 0.0001 milimetra.... ooo znowu... i znowu... znowy.... (x100) oh gratulacje... chyba trzeba rozlac wodki na twoja czesc... stare chamstwo, wypije se sam... co za niewychowane dziecko!!! zglanujmy go...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:30 am
renge_karen Mr-Syf renge_karen Mr-Syf to skad ta smutna mina... Bo mi nikt nie chce pomuc.........w czym jesli mozna wiedziec *podlizuje sie* A we wszystkim zaczynajac od Gaii poprzez neta do reala.... załam total.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual aaaaa umarlak!!! spalic... zabic... szybko... poki jeszcze nieuciekl... zabic!!! ej no . przecie zawsze martawa byłam XD jakos nienarzekałes XD chyba O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mr-Syf EvilYuki Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) Bziuuuu... na litosc... czy tu nie masz w co sie ubrac golasie?? brakuje mi jeszcze troche na gorset... stare a dokladnie ile??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:31 am
Yukis OMG ubierz sie O.O eek bo cie ktos zobaczy!!!!!!! a jak ci misiek ucieknie!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:34 am
EvilYuki Mr-Syf EvilYuki Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) Bziuuuu... na litosc... czy tu nie masz w co sie ubrac golasie?? brakuje mi jeszcze troche na gorset... stare jaki gorset ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:34 am
Mr-Syf EvilYuki Mr-Syf EvilYuki Mr-Syf stare a tego co tu przywialo (chyba cos w lesie zdechlo) Bziuuuu... na litosc... czy tu nie masz w co sie ubrac golasie?? brakuje mi jeszcze troche na gorset... stare a dokladnie ile?? jak dobrze licze, to z 20k... stare ale ja jestem dzielna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|