|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:16 pm
Leylla Mr-Syf i moze teraz mnie zgwalcisz?? skoro nalegash mrgreen gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:16 pm
Martines.PL Aidanna EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp MOMO to panda gonk ciesz sie puki mozesz jedna moja kolezanka juz 3 miesiac ryczy bo koles ja wykorzystal, a druga ma jakis uraz na psychice i nie umie sie z nikim z wiaza wiec to zdjecie budzi pewien nie smak baw sie dobrze ee... no i co z tego... nie znasz Ozziego... stare krzywdy mi nie zrobi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:17 pm
Baliaur EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp ni!! Dupy lepsze od mlodosci mrgreen heart
Aid momo to tez brzoskwinka confused no dobrze... al dla mnie i tak zostanie panda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:17 pm
Martines.PL ciesz sie puki mozesz jedna moja kolezanka juz 3 miesiac ryczy bo koles ja wykorzystal, a druga ma jakis uraz na psychice i nie umie sie z nikim z wiaza wiec to zdjecie budzi pewien nie smak baw sie dobrze a ja tam tyle razy zaliczylam nieszczesliwa i niechciana milosc ze mi juz uszami wypelza ale z zywota mego jednorodzonego cieszyc sie umia i uwazam ze fotka rodzynka jest bardzo fajniusia whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:18 pm
Leylla Martines.PL ciesz sie puki mozesz jedna moja kolezanka juz 3 miesiac ryczy bo koles ja wykorzystal, a druga ma jakis uraz na psychice i nie umie sie z nikim z wiaza wiec to zdjecie budzi pewien nie smak baw sie dobrze a ja tam tyle razy zaliczylam nieszczesliwa i niechciana milosc ze mi juz uszami wypelza ale z zywota mego jednorodzonego cieszyc sie umia i uwazam ze fotka rodzynka jest bardzo fajniusia whee blaugh dziekowac bardzo 3nodding 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:19 pm
kochanie zdecyduj sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:20 pm
Leylla kochanie zdecyduj sie mrgreen skoro chcesz gwalcic to chyba nie odemnie zalezy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nio kochani... musze isc... wiec... zegnam... Dobranoc kochani 3nodding *rodzynowate tuli dla wszytskich* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna dziekowac bardzo 3nodding 4laugh heart nie za ma co mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:21 pm
Aidanna nio kochani... musze isc... wiec... zegnam... Dobranoc kochani 3nodding *rodzynowate tuli dla wszytskich* xd paaaaaaaaaaa rofl *tuuuuuuuuuulaaaaaa tuuuuuuuula la haluuuuuuuuula* mrgreen 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:21 pm
Aidanna nio kochani... musze isc... wiec... zegnam... Dobranoc kochani 3nodding *rodzynowate tuli dla wszytskich* xd *mocne pociagniecie za wlosy na pozegnanie oraz kop w kostke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:22 pm
Mr-Syf skoro chcesz gwalcic to chyba nie odemnie zalezy... aaa tam szczegolow sie czepiasz xd wiec mam gwalcic czy nie? rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:24 pm
Leylla Mr-Syf skoro chcesz gwalcic to chyba nie odemnie zalezy... aaa tam szczegolow sie czepiasz xd wiec mam gwalcic czy nie? rofl ninja zgwalcisz mnie jutro... ehh.. ja juz musze leciec... *z latwoscia zdejmuje kajdanki* eh... no to narazie wszystkim *caluje Ley oraz gryzie w reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:26 pm
Mr-Syf zgwalcisz mnie jutro... ehh.. ja juz musze leciec... *z latwoscia zdejmuje kajdanki* eh... no to narazie wszystkim *caluje Ley oraz gryzie w reke* trzymam za slowo mrgreen *buziak rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|