|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:09 pm
Aidanna Mr-Syf nie... blagam... troszke blotka tylko... odrobina nie zaszkodzi *wyrywa sie* *lapie za noge i znowu sie przewraca* nie moge do tego dopuscic! gonk *wyrywa sie wszelkimi mozliwymi sposobami* odrobina smieci... piasek... cokolwiek!!! BLAGAM gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:10 pm
EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp MOMO to panda gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *lapie za noge i znowu sie przewraca* nie moge do tego dopuscic! gonk *zaklada syfciowi kajdaneczki i przypina go do rury* ninja teraz juz nie zaznasz nigdy wiecej blota twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf nie... blagam... troszke blotka tylko... odrobina nie zaszkodzi *wyrywa sie* *lapie za noge i znowu sie przewraca* nie moge do tego dopuscic! gonk *wyrywa sie wszelkimi mozliwymi sposobami* odrobina smieci... piasek... cokolwiek!!! BLAGAM gonk a jak Cie zdeptam... to sie liczy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:11 pm
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf nie... blagam... troszke blotka tylko... odrobina nie zaszkodzi *wyrywa sie* *lapie za noge i znowu sie przewraca* nie moge do tego dopuscic! gonk *wyrywa sie wszelkimi mozliwymi sposobami* odrobina smieci... piasek... cokolwiek!!! BLAGAM gonk nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:11 pm
ide sobie... macie byc w miare grzeczni i nie podwarzac isnienia pandy zwanej momo...
bo inaczej polski prezent bedzie... wpierdol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:12 pm
EvilYuki Mr-Syf Aidanna Mr-Syf nie... blagam... troszke blotka tylko... odrobina nie zaszkodzi *wyrywa sie* *lapie za noge i znowu sie przewraca* nie moge do tego dopuscic! gonk *wyrywa sie wszelkimi mozliwymi sposobami* odrobina smieci... piasek... cokolwiek!!! BLAGAM gonk a jak Cie zdeptam... to sie liczy? mrgreen jezeli masz pod butem niespodzianke to owszem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:12 pm
Aidanna EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp MOMO to panda gonk pamietam lekcje dzapanskiego z sp. "Kawaii" "partykula "mo" czyli polowa brzoskiwini", no i jeszcze szojec "Brzoskwinia" wydany przez... Egmont? Bohaterka ma na imie "Brzoskwinia" czyli "Momo". To tyle w poparciu mojej tezy 3nodding moze to i panda, kto wie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:13 pm
Ozzwald ide sobie... macie byc w miare grzeczni i nie podwarzac isnienia pandy zwanej momo... bo inaczej polski prezent bedzie... wpierdol wink *rodzynowate tuli i buzi* z rodzynem dziecko moje... i rodzyn na droge heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna *lapie za noge i znowu sie przewraca* nie moge do tego dopuscic! gonk *zaklada syfciowi kajdaneczki i przypina go do rury* ninja teraz juz nie zaznasz nigdy wiecej blota twisted i moze teraz mnie zgwalcisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp ni!! Dupy lepsze od mlodosci mrgreen heart
Aid momo to tez brzoskwinka confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ide sobie... macie byc w miare grzeczni i nie podwarzac isnienia pandy zwanej momo... bo inaczej polski prezent bedzie... wpierdol wink braaaaaaaaaaanoc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp MOMO to panda gonk ciesz sie puki mozesz jedna moja kolezanka juz 3 miesiac ryczy bo koles ja wykorzystal, a druga ma jakis uraz na psychice i nie umie sie z nikim z wiaza wiec to zdjecie budzi pewien nie smak baw sie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:14 pm
Mr-Syf i moze teraz mnie zgwalcisz?? skoro nalegash mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:14 pm
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna i dobrze ze trzyma rofl a Momo... to bardzo maly i chydy misiek panda... dluga hostoria xd Momo to "brzoskwinia" xd zle mi sie kojarzy bo eksia tak nazywalam... swoja droga, mam 18 lat i juz mam eksiow... stare powinnam cieszyc sie dziecinstwem w tym wieku xp MOMO to panda gonk pamietam lekcje dzapanskiego z sp. "Kawaii" "partykula "mo" czyli polowa brzoskiwini", no i jeszcze szojec "Brzoskwinia" wydany przez... Egmont? Bohaterka ma na imie "Brzoskwinia" czyli "Momo". To tyle w poparciu mojej tezy 3nodding moze to i panda, kto wie... 3nodding momo, panda i juz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|