|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:51 pm
SebaKruk Aidanna o czesc eek a ty to kto? xd ja?!? ja jestem nocnym lowca sprowadzonym przez syfa (wydobyłem sie z jego kalafiorowego oddechu) to laptaj pistolet... trzeba go umyc... *strzela w syfa* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:52 pm
Leylla Aidanna ale on nadal mnie gryzie gonk wytrzymaj chwile to jest rewelacyjne okazja!! *lapie gabeczke i szoruje pana syfka* hmmm... tak nic z tego nie bedzie... *zdziera z niego ubranie i zostawia w samych majtoszkach mrgreen * *myju myju* zwyciestwo twisted mwahahahahahahaha... *wdech* hahahahahahaha... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:52 pm
Martines.PL Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni to zamknij oczy i bedzie ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:53 pm
Aidanna Martines.PL Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni Przepraszam panstwa... kogo drazni to zdjecie?? prosze o podnoszenie lapek 3nodding zreszta jak chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martines.PL mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni hmmm... nie znam Cie rofl jestes czysty *patrzy podejrzanie* *niuch niuch* ladnie pachniesz mrgreen Leylla, milo mi Cie poznac *dalej myje syfcia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna SebaKruk Aidanna o czesc eek a ty to kto? xd ja?!? ja jestem nocnym lowca sprowadzonym przez syfa (wydobyłem sie z jego kalafiorowego oddechu) to laptaj pistolet... trzeba go umyc... *strzela w syfa* xd to juz po syfie, wymyjemy dziada smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:54 pm
Ozzwald Martines.PL Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni to zamknij oczy i bedzie ok :glupi usmieszek:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:54 pm
Leylla Martines.PL mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni hmmm... nie znam Cie rofl jestes czysty *patrzy podejrzanie* *niuch niuch* ladnie pachniesz mrgreen Leylla, milo mi Cie poznac *dalej myje syfcia* zniszcze was wszystkich... nie... ja gine...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:55 pm
Ozzwald Martines.PL Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni to zamknij oczy i bedzie ok Misiek!! xd *rzut na niego i rodzynowe tuli tuli* wiesz ze mam sekte xd *daje pistolet na wode* trza umyc syfa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:56 pm
Mr-Syf Leylla Martines.PL mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni hmmm... nie znam Cie rofl jestes czysty *patrzy podejrzanie* *niuch niuch* ladnie pachniesz mrgreen Leylla, milo mi Cie poznac *dalej myje syfcia* zniszcze was wszystkich... nie... ja gine... you're meeeeeeelting 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:57 pm
Aidanna Mr-Syf Leylla Martines.PL mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni hmmm... nie znam Cie rofl jestes czysty *patrzy podejrzanie* *niuch niuch* ladnie pachniesz mrgreen Leylla, milo mi Cie poznac *dalej myje syfcia* zniszcze was wszystkich... nie... ja gine... you're meeeeeeelting 4laugh grrr.... jeszcze sie policzymy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Misiek!! xd *rzut na niego i rodzynowe tuli tuli* wiesz ze mam sekte xd *daje pistolet na wode* trza umyc syfa xd sekte.. cos podejrzewalem.. ale balem sie spytac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co Ci wogole przeszkdza w tym zdjeciu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:58 pm
Mr-Syf zniszcze was wszystkich... nie... ja gine... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:59 pm
Mr-Syf grrr.... jeszcze sie policzymy... *pokazyje pogryziony nos* to za to Cie umylam ty ty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|