|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:44 pm
Mr-Syf Leylla Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart szalenstwo rofl rofl cool chcesz smierci prosto w oczy zajrzec?? chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:45 pm
Leylla Mr-Syf Leylla Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart szalenstwo rofl rofl cool chcesz smierci prosto w oczy zajrzec?? chce to powodzenia z myciem zycze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:45 pm
Aidanna Mr-Syf Aidanna Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart *leci na pietro do lazienek i wraca z pistoletami na wode a w srodku woda z mydlem* trzym Lel... *rzuca pistolet* rofl *wykorzystujac nieuwage gryzie w nos* AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *wgryza sie coraz glepiej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:46 pm
Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:47 pm
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf Aidanna Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart *leci na pietro do lazienek i wraca z pistoletami na wode a w srodku woda z mydlem* trzym Lel... *rzuca pistolet* rofl *wykorzystujac nieuwage gryzie w nos* AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *wgryza sie coraz glepiej* crying gonk AUAAA!!! *wali go kwiatami i biega po pokoju wpada na kruka* o czesc eek a ty to kto? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie znam Cie ale czesc mrgreen pardon ale jak widac nie mam teraz czasu na rozmowe *rzuca mu pistolet* lej na pana syfcia!! rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl *gryzie w ucho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:48 pm
Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:49 pm
Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk zmienilem ofiare...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl *gryzie w ucho* zostawila mnie bestia... *rozciera pogryziony nosek* odkazic! *idzie po wode utleniona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:50 pm
Aidanna o czesc eek a ty to kto? xd ja?!? ja jestem nocnym lowca sprowadzonym przez syfa (wydobyĆem sie z jego kalafiorowego oddechu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martines.PL Aidanna Leylla Aidanna AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk *przykleja jej plasterek ktory ma wlasciwosci odkazajace* *a mapa syfa oblewa ciepla woda z mydelkiem* rofl rofl ale on nadal mnie gryzie gonk mozesz zmienic to zdjecie niektorych to drazni Przepraszam panstwa... kogo drazni to zdjecie?? prosze o podnoszenie lapek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ale on nadal mnie gryzie gonk wytrzymaj chwile to jest rewelacyjne okazja!! *lapie gabeczke i szoruje pana syfka* hmmm... tak nic z tego nie bedzie... *zdziera z niego ubranie i zostawia w samych majtoszkach mrgreen * *myju myju* zwyciestwo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|