|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:35 pm
Leylla Ozual az sie prosi bys usiadl jej na twarz xd pirate moja buzia sluzy do innych celow stare whee *wstaje* ide sie czegos napic... (%) heart mmmh np do jakich celow? xd ja spadam, dozobaczenia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:35 pm
Mr-Syf Leylla Mr-Syf dam ci powachac mojego grzyba... *dalej lezy nieprzytomna* z tej odleglosci tez czuje rofl no to wyciagne ci miesieczna kanapke z plecaka na przegryzke... tylko naloze troche grzybkow... blee pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:36 pm
Ozual mmmh np do jakich celow? xd ja spadam, dozobaczenia.... tego sie nie da opisac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mr-Syf Leylla Mr-Syf dam ci powachac mojego grzyba... *dalej lezy nieprzytomna* z tej odleglosci tez czuje rofl no to wyciagne ci miesieczna kanapke z plecaka na przegryzke... tylko naloze troche grzybkow... blee pirate *czai sie na nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Leylla Ozual az sie prosi bys usiadl jej na twarz xd pirate moja buzia sluzy do innych celow stare whee *wstaje* ide sie czegos napic... (%) heart mmmh np do jakich celow? xd ja spadam, dozobaczenia.... *rodzynowe tuli tuli* xd paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:37 pm
Leylla Ozual mmmh np do jakich celow? xd ja spadam, dozobaczenia.... tego sie nie da opisac blaugh pluuuuuuumos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:38 pm
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf Leylla Mr-Syf dam ci powachac mojego grzyba... *dalej lezy nieprzytomna* z tej odleglosci tez czuje rofl no to wyciagne ci miesieczna kanapke z plecaka na przegryzke... tylko naloze troche grzybkow... blee pirate *czai sie na nos* *lapie sie za nos* MOJ NOS! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:39 pm
teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:39 pm
Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart szalenstwo rofl rofl cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:40 pm
Aidanna *lapie sie za nos* MOJ NOS! domokun lepiej uwazaj *czeka na chwile nieuwagi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:40 pm
Leylla Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart szalenstwo rofl rofl cool chcesz smierci prosto w oczy zajrzec??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:41 pm
Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart *leci na pietro do lazienek i wraca z pistoletami na wode a w srodku woda z mydlem* trzym Lel... *rzuca pistolet* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:42 pm
Mr-Syf Aidanna *lapie sie za nos* MOJ NOS! domokun lepiej uwazaj *czeka na chwile nieuwagi* *czujna* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:43 pm
Aidanna Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart *leci na pietro do lazienek i wraca z pistoletami na wode a w srodku woda z mydlem* trzym Lel... *rzuca pistolet* rofl *wykorzystujac nieuwage gryzie w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:44 pm
Mr-Syf Aidanna Leylla teraz pan syf jest sam jeden a my jestesmy dwie twisted umyjemy go twisted xd heart *leci na pietro do lazienek i wraca z pistoletami na wode a w srodku woda z mydlem* trzym Lel... *rzuca pistolet* rofl *wykorzystujac nieuwage gryzie w nos* AAAaaaaA!!! MOJ NOS!!! *wali go w glowe* pusc mnie no pusc mnie!!!! na pomoc!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|