|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:26 pm
Mr-Syf aha... to jednak niepotrzebne... *wykresla* *wzrusza ramionami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:27 pm
Leylla Aidanna mrgreen *strzela do niej lodowata woda z pistoletu na wode* rofl *dostaje centralnie w czolo i traci chwilowo przytomnosc* rofl Leylla!!! wstawaj... *wylewa na nia wiadro wody* zyjesz?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:28 pm
Mr-Syf Aidanna ale ja nie chce... *ucieka* *szczesliwy* *szczela z pistoletu na wode* umyj sie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:29 pm
Aidanna Leylla!!! wstawaj... *wylewa na nia wiadro wody* zyjesz?? rofl *otwiera jedno oczko* *rozglada sie* *patrzy na syfcia* nie... *dalej jest nieprzytomna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja idu zmyku zmyku.... zegnajcie rolleyes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mr-Syf Aidanna ale ja nie chce... *ucieka* *szczesliwy* *szczela z pistoletu na wode* umyj sie! xd *rzuca sie z zebami na nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:30 pm
Leylla Aidanna Leylla!!! wstawaj... *wylewa na nia wiadro wody* zyjesz?? rofl *otwiera jedno oczko* *rozglada sie* *patrzy na syfcia* nie... *dalej jest nieprzytomna* dam ci powachac mojego grzyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual ja idu zmyku zmyku.... zegnajcie rolleyes ninja *otwiera oczy* zostawiasz nas crying jak mozesz xd przynajmniej tuuulnij mnie na pozegnanie --> ja nie moge bo nieprzytomna jestem twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna Leylla!!! wstawaj... *wylewa na nia wiadro wody* zyjesz?? rofl *otwiera jedno oczko* *rozglada sie* *patrzy na syfcia* nie... *dalej jest nieprzytomna* *poke* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:31 pm
Mr-Syf Leylla Aidanna Leylla!!! wstawaj... *wylewa na nia wiadro wody* zyjesz?? rofl *otwiera jedno oczko* *rozglada sie* *patrzy na syfcia* nie... *dalej jest nieprzytomna* dam ci powachac mojego grzyba... az sie prosi bys usiadl jej na twarz xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:32 pm
Mr-Syf dam ci powachac mojego grzyba... *dalej lezy nieprzytomna* z tej odleglosci tez czuje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:32 pm
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf Aidanna ale ja nie chce... *ucieka* *szczesliwy* *szczela z pistoletu na wode* umyj sie! xd *rzuca sie z zebami na nos* nieee!!! *run away* *wbiega do szafy sie w niej barykaduje* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:33 pm
Ozual az sie prosi bys usiadl jej na twarz xd pirate moja buzia sluzy do innych celow stare whee *wstaje* ide sie czegos napic... (%) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:34 pm
Leylla Mr-Syf dam ci powachac mojego grzyba... *dalej lezy nieprzytomna* z tej odleglosci tez czuje rofl no to wyciagne ci miesieczna kanapke z plecaka na przegryzke... tylko naloze troche grzybkow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|