|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:03 pm
Mr-Syf *rozdrapuje rece ztwardnialymi paznokciami oraz zararza jedyna na swiecie trucizna ze swego grzyba* dzicz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:04 pm
Leylla Mr-Syf *rozdrapuje rece ztwardnialymi paznokciami oraz zararza jedyna na swiecie trucizna ze swego grzyba* dzicz xd ale za to umrzesz za jakies 80 lat... potezna ta trucizna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:04 pm
Leylla Mr-Syf *rozdrapuje rece ztwardnialymi paznokciami oraz zararza jedyna na swiecie trucizna ze swego grzyba* dzicz xd A jaka seksowna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:05 pm
Bym se tu z wami zostala...
ale musze isc...
pobiegac, cobym kiedys meza znalazla... sweatdrop
mrgreen
ciało! MŁA! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:05 pm
EvilYuki Ozual niemam ani dresa, ani adidaskow ani odtwarzacza xd dres Ci kupie na urodzinki ^^ to mi mozesz go na poczte wyslac.... xD listem poleconym rofl eh urodznki mam za 7 miesiecy, jak wyslesz teraz to moze akurat dojdzie na czas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:06 pm
EvilYuki Bym se tu z wami zostala... ale musze isc... pobiegac, cobym kiedys meza znalazla... sweatdrop mrgreen ciało! MŁA! mrgreen paaaaaaaaaaaaa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:07 pm
EvilYuki Leylla Mr-Syf *rozdrapuje rece ztwardnialymi paznokciami oraz zararza jedyna na swiecie trucizna ze swego grzyba* dzicz xd A jaka seksowna xd eh... *probuje ugryzc w piete* co za dziecko mi kaganiec zalozylo... ehhh... chamstwo... pomoze ktos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:08 pm
EvilYuki Bym se tu z wami zostala... ale musze isc... pobiegac, cobym kiedys meza znalazla... sweatdrop mrgreen ciało! MŁA! mrgreen *ciagnie za wlosy na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:09 pm
Ozual EvilYuki Ozual niemam ani dresa, ani adidaskow ani odtwarzacza xd dres Ci kupie na urodzinki ^^ to mi mozesz go na poczte wyslac.... xD listem poleconym rofl eh urodznki mam za 7 miesiecy, jak wyslesz teraz to moze akurat dojdzie na czas xd a moze byc pomaranczowy... albo ruzowy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf EvilYuki Leylla Mr-Syf *rozdrapuje rece ztwardnialymi paznokciami oraz zararza jedyna na swiecie trucizna ze swego grzyba* dzicz xd A jaka seksowna xd eh... *probuje ugryzc w piete* co za dziecko mi kaganiec zalozylo... ehhh... chamstwo... pomoze ktos?? *bierze w lape metrowa siekiere* nieruszaj sie xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf eh... *probuje ugryzc w piete* co za dziecko mi kaganiec zalozylo... ehhh... chamstwo... pomoze ktos?? o.o hmmm.... biednys ty... *zdejmyje* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:10 pm
*paczy* *mruga* 4laugh *sciska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:12 pm
Leylla Mr-Syf eh... *probuje ugryzc w piete* co za dziecko mi kaganiec zalozylo... ehhh... chamstwo... pomoze ktos?? o.o hmmm.... biednys ty... *zdejmyje* xd hmm... dzi. dziek. dzie.... jak to brzmialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|