|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:55 am
*dziuga w nie patyckiem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:56 am
heh... sztuczne sa slabe... ja kopie tylko naturalnymi... pozatym jeszcze kawalek piety mam czysty bo 3 lata temu mialem okazje przemyc jakims blotem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:56 am
EvilYuki haha... mrgreen mam -4,0 sioptrii, w zwiazku z czym nie cwicze na wf... mrgreen ale biegam wieczorami, coby byc szczuplutka jak trzcinka 3nodding jakbym ja biegal gdzie mieszkam to by mnie gliny by spacyfikowaly... miasto to niebezpieczne miejsce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:57 am
Leylla *dziuga w nie patyckiem* xd *gryzie w czolo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:58 am
Mr-Syf heh... sztuczne sa slabe... ja kopie tylko naturalnymi... pozatym jeszcze kawalek piety mam czysty bo 3 lata temu mialem okazje przemyc jakims blotem... przynajmniej zmarszczek niebedziesz mial na stopie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki haha... mrgreen mam -4,0 sioptrii, w zwiazku z czym nie cwicze na wf... mrgreen ale biegam wieczorami, coby byc szczuplutka jak trzcinka 3nodding ja biegam w najbardziej dziwnych warunkach i jak teoretycznie powinnam byc wyyykonczona... ostatnio nie moglam spac i o 5 rano biegalam... takie zboczenie xd ale nie polecam bo nieco zimno rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual EvilYuki haha... mrgreen mam -4,0 sioptrii, w zwiazku z czym nie cwicze na wf... mrgreen ale biegam wieczorami, coby byc szczuplutka jak trzcinka 3nodding jakbym ja biegal gdzie mieszkam to by mnie gliny by spacyfikowaly... miasto to niebezpieczne miejsce... Wkladam: dresik ^^ adidaski ^^ (nawet na snieg 3nodding ) odtwarzacz ^^ i ide biegac. Czy jestem u siebie (las), czy u dziadka (centrum Warszawy)- sport podstawowa sprawa, a panowie policjanty to mnie uwielbiaja xd dzis sie pana ze strazy miejskiej co lazi po mojej skzole spytalam, czy jak zabije wkurzajacego mnie kolege, to bedzie w obronie wlasnej. Pan powiedzial "ja nic nie widze" i poszedl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:59 am
Ozual Mr-Syf heh... sztuczne sa slabe... ja kopie tylko naturalnymi... pozatym jeszcze kawalek piety mam czysty bo 3 lata temu mialem okazje przemyc jakims blotem... przynajmniej zmarszczek niebedziesz mial na stopie xd tobie taki kamien przydalby sie juz na twarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:00 pm
*zaklada mu kaganiec* 4laugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:00 pm
EvilYuki Ozual EvilYuki haha... mrgreen mam -4,0 sioptrii, w zwiazku z czym nie cwicze na wf... mrgreen ale biegam wieczorami, coby byc szczuplutka jak trzcinka 3nodding jakbym ja biegal gdzie mieszkam to by mnie gliny by spacyfikowaly... miasto to niebezpieczne miejsce... Wkladam: dresik ^^ adidaski ^^ (nawet na snieg 3nodding ) odtwarzacz ^^ i ide biegac. Czy jestem u siebie (las), czy u dziadka (centrum Warszawy)- sport podstawowa sprawa, a panowie policjanty to mnie uwielbiaja xd dzis sie pana ze strazy miejskiej co lazi po mojej skzole spytalam, czy jak zabije wkurzajacego mnie kolege, to bedzie w obronie wlasnej. Pan powiedzial "ja nic nie widze" i poszedl blaugh niemam ani dresa, ani adidaskow ani odtwarzacza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:01 pm
Mr-Syf Ozual Mr-Syf heh... sztuczne sa slabe... ja kopie tylko naturalnymi... pozatym jeszcze kawalek piety mam czysty bo 3 lata temu mialem okazje przemyc jakims blotem... przynajmniej zmarszczek niebedziesz mial na stopie xd tobie taki kamien przydalby sie juz na twarz... tobie tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:02 pm
Leylla *zaklada mu kaganiec* 4laugh xp *rozdrapuje rece ztwardnialymi paznokciami oraz zararza jedyna na swiecie trucizna ze swego grzyba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual niemam ani dresa, ani adidaskow ani odtwarzacza xd dres Ci kupie na urodzinki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|