|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:40 am
EvilYuki łooo, cio trenujesz? mrgreen kosza i pilke reczna... i sezonowo lekkoatletyke mrgreen a dzisiaj akuratnie mialam z kosza heart @ Ozu: to ja teraz tego nie pisze blaugh jutro Ci to wysle cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:42 am
Leylla EvilYuki łooo, cio trenujesz? mrgreen kosza i pilke reczna... i sezonowo lekkoatletyke mrgreen a dzisiaj akuratnie mialam z kosza heart @ Ozu: to ja teraz tego nie pisze blaugh jutro Ci to wysle cool lekkoatletyke??? co na tym mniewiecej robisz?? ja chcialbym byc gibki ale trudno byc... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:44 am
Ozual Mr-Syf a ja ziemie oraz troszke plesni xd a mi tu pachnie 2 miesiecznym kokosem xd taaaa zachwile bedziecie czuc makrele jakas rofl a pan panie syf moglbys zainwestowac w jakis tonik rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:44 am
Ozual Leylla EvilYuki łooo, cio trenujesz? mrgreen kosza i pilke reczna... i sezonowo lekkoatletyke mrgreen a dzisiaj akuratnie mialam z kosza heart @ Ozu: to ja teraz tego nie pisze blaugh jutro Ci to wysle cool lekkoatletyke??? co na tym mniewiecej robisz?? ja chcialbym byc gibki ale trudno byc... crying moze trza bylo zrezygnowac z miesni w ramionach na rzecz reszty ciala... teraz jestes silny, lewym prostym robisz dziure w potylicy... ale za to bardzo pooowoooolnyyy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:45 am
Leylla Ozual Mr-Syf a ja ziemie oraz troszke plesni xd a mi tu pachnie 2 miesiecznym kokosem xd taaaa zachwile bedziecie czuc makrele jakas rofl a pan panie syf moglbys zainwestowac w jakis tonik rofl zlizuje grzyba zpod paznokci... chyba wystarczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:46 am
Ozual lekkoatletyke??? co na tym mniewiecej robisz?? ja chcialbym byc gibki ale trudno byc... crying rozne zeczy rofl a co do gibkosci i elastycznosci to wystarczy cwiczyc przynajmniej co 2 dzni mrgreen ja po trzech miesiach robie szpagastos heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:46 am
Leylla Ozual Mr-Syf a ja ziemie oraz troszke plesni xd a mi tu pachnie 2 miesiecznym kokosem xd taaaa zachwile bedziecie czuc makrele jakas rofl a pan panie syf moglbys zainwestowac w jakis tonik rofl ja zamiast myc sie woda to sie polewam mydlem .... a zamiast gabki uzywam druciaka to zdrapywania skamienialego osadu na okretach bojowych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:48 am
Mr-Syf zlizuje grzyba zpod paznokci... chyba wystarczy... masz grzyba pod paznokciami? leeeeeeeeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:48 am
Leylla Ozual lekkoatletyke??? co na tym mniewiecej robisz?? ja chcialbym byc gibki ale trudno byc... crying rozne zeczy rofl a co do gibkosci i elastycznosci to wystarczy cwiczyc przynajmniej co 2 dzni mrgreen ja po trzech miesiach robie szpagastos heart xd ja od 4 dni proboje systemtycznie rozciagac sciegna... biggrin umiem siedziec w pozycji lotosu... z lezka w oku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:49 am
Leylla Mr-Syf zlizuje grzyba zpod paznokci... chyba wystarczy... masz grzyba pod paznokciami? leeeeeeeeee xd ty a wiesz jaki super efekt on ma pozniej... jego paznokcie oswietlaja droge w ciemnosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:50 am
Ozual ja od 4 dni proboje systemtycznie rozciagac sciegna... biggrin umiem siedziec w pozycji lotosu... z lezka w oku xd to jeszcze troszke i bedziesz mogl szpagatos zrobic rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf zlizuje grzyba zpod paznokci... chyba wystarczy... masz grzyba pod paznokciami? leeeeeeeeee xd przeprowadzil sie pod paznokcie bo sikamienialy porost skalny zajol reszte stopy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual ty a wiesz jaki super efekt on ma pozniej... jego paznokcie oswietlaja droge w ciemnosci xd wyyypas xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:52 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf zlizuje grzyba zpod paznokci... chyba wystarczy... masz grzyba pod paznokciami? leeeeeeeeee xd przeprowadzil sie pod paznokcie bo sikamienialy porost skalny zajol reszte stopy naturalne "glany"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|