|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:25 am
Leylla Mr-Syf czepiasz sie niepotrzebnie... ooo ooo a nie mowilam heart *znowu robi mu puci puci* 4laugh 4laugh 4laugh *gryzie w reke* grrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:26 am
@ Ozu: to jest poczatek
Telewizja w dzisiejszych czasach odgrywa duza role w zyciu wielu ludzi. Dzieki niej mozemy sie dowiedziec co sie dzieje w innych czesciach swiata w kilka chwil. Umozliwila rozwuj komunikacji i jest skarbnica wiedzy i rozrywki. Jednak swiat przedstawiany w telewizji jest czesto przejaskrawiony i nie prawdziwy,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:26 am
bez przesady... ale mozesz tak do mnie mowic jesli chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:27 am
O.o o.O agresywna bestia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:28 am
Mr-Syf bez przesady... ale mozesz tak do mnie mowic jesli chcesz... smaczna rekla Leylli? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:31 am
Leylla O.o o.O agresywna bestia xd *zaczyna sie czaic* mmm... swieze miesko... choc za zadko myte i smierdzi damskimi perfumami ukrywajacymi brud...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:31 am
EvilYuki smaczna rekla Leylli? blaugh *spoglada mokrymi oczkami* na to wyglada rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:32 am
Mr-Syf *zaczyna sie czaic* mmm... swieze miesko... choc za zadko myte i smierdzi damskimi perfumami ukrywajacymi brud... yyy??? bralam prysnic 2 godziny temu... *wacha sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:34 am
Leylla Mr-Syf *zaczyna sie czaic* mmm... swieze miesko... choc za zadko myte i smierdzi damskimi perfumami ukrywajacymi brud... yyy??? bralam prysnic 2 godziny temu... *wacha sie* xd dla mnie to wyglada na 2 miesiace... moze lepiej zrezygnuje... *zniesmaczony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:35 am
Leylla yyy??? bralam prysnic 2 godziny temu... *wacha sie* xd moze jak wrocilam do domu po treningu to smierdzialam nie przecze... bo nielzy wycik dzisiaj byl... ale teraz czuje tylko owocowy balsam do ciala rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:36 am
Mr-Syf dla mnie to wyglada na 2 miesiace... moze lepiej zrezygnuje... *zniesmaczony* phi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Leylla yyy??? bralam prysnic 2 godziny temu... *wacha sie* xd moze jak wrocilam do domu po treningu to smierdzialam nie przecze... bo nielzy wycik dzisiaj byl... ale teraz czuje tylko owocowy balsam do ciala rofl a ja ziemie oraz troszke plesni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Leylla yyy??? bralam prysnic 2 godziny temu... *wacha sie* xd moze jak wrocilam do domu po treningu to smierdzialam nie przecze... bo nielzy wycik dzisiaj byl... ale teraz czuje tylko owocowy balsam do ciala rofl łooo, cio trenujesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:37 am
Leylla @ Ozu: to jest poczatek Telewizja w dzisiejszych czasach odgrywa duza role w zyciu wielu ludzi. Dzieki niej mozemy sie dowiedziec co sie dzieje w innych czesciach swiata w kilka chwil. Umozliwila rozwuj komunikacji i jest skarbnica wiedzy i rozrywki. Jednak swiat przedstawiany w telewizji jest czesto przejaskrawiony i nie prawdziwy, napisz wszystko i wyslij mi na priv... jakos sie odwdziecze pozniej.... jak bys mogla to hamsko rozpisac to byloby fajnie , chocby na 2 strny.... bo moje pani jest niezwykle konsekwentna codo ilosci... i powtarzania sie wyrazow.... oczywiscie niepotrzebuje tego na jutro wiec masz czas....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:38 am
Mr-Syf Leylla Leylla yyy??? bralam prysnic 2 godziny temu... *wacha sie* xd moze jak wrocilam do domu po treningu to smierdzialam nie przecze... bo nielzy wycik dzisiaj byl... ale teraz czuje tylko owocowy balsam do ciala rofl a ja ziemie oraz troszke plesni xd a mi tu pachnie 2 miesiecznym kokosem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|