|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:08 am
Leylla Mr-Syf gr... ty to sie jescze doigrasz dziecko.... zniszcze ciebie... i ozuala przy okazji tez bo to menda jest... eh... mi tez ta denna historyjka wyglada na nudna... nie wiem co za debil mogl to napisac... *robi mu puci puci* slodki jestes jak tak pierdziolisz mrgreen *cmok w czooolko* *ucieka xp * czy mi sie wydaje czy ja lekko dziwny jestem... eeee-wydaje mi sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:09 am
EvilYuki Muru muru... 4laugh troche gola jestem... ale juz sie ubieram 3nodding aaaaaa... *zakrywa oczy* nagosc twisted *rozchyla paluszki i podglada* ja wcale nic nie widze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:11 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf gr... ty to sie jescze doigrasz dziecko.... zniszcze ciebie... i ozuala przy okazji tez bo to menda jest... eh... mi tez ta denna historyjka wyglada na nudna... nie wiem co za debil mogl to napisac... *robi mu puci puci* slodki jestes jak tak pierdziolisz mrgreen *cmok w czooolko* *ucieka xp * czy mi sie wydaje czy ja lekko dziwny jestem... eeee-wydaje mi sie Milusi taki jestes 4laugh podobasz mi sie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:12 am
Leylla EvilYuki Muru muru... 4laugh troche gola jestem... ale juz sie ubieram 3nodding aaaaaa... *zakrywa oczy* nagosc twisted *rozchyla paluszki i podglada* ja wcale nic nie widze mrgreen nie podgladaj, bo ci oczka wypali! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:12 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf a wiec sluchaj kochana... ten chaos przechodzi nastepnie w niebieskie cialo ktore jest w stanie zniszczyc nasz biekny swiat.... lecz odepchniety zbyt wielka harmonia podaza po kosmosie w poszukiwaniu klamstw, oszustw i wszelakiego zniszczenia... gdy dociera do docelowego miejsca rozwiaja sie w niewielka planete ktora odbiera pobliske zrodla energi oraz niszczy swiat za swiatem... ale to wszystko jest niewazne poniewaz moja prawda jest i tak potezniejsza od wszelakich barier... a wiec dlatego sluchajcie mnie wszysy braia poniewaz dzwiek moich slow bedzie waszym opiekunem do konca moich i nie daj Boze moich dni... i na tym kohana cala prawda sie opiera... rofl rofl rofl Ci facet pardon kochanie powiem ze jednak nudna ta twoja prawda jest... mrgreen gr... ty to sie jescze doigrasz dziecko.... zniszcze ciebie... i ozuala przy okazji tez bo to menda jest... eh... mi tez ta denna historyjka wyglada na nudna... nie wiem co za debil mogl to napisac... jak zwykle szczery 3nodding jedna cecha charakterystyczna dla ciebie jest to ze jak porozumiewasz sie z innymi na odleglosc to jestes chodzacy konflikt ale jak sie z toba gada w 4 oczy to az trudno uwierzyc ze jestes ten sam czlowiek, to zaleta... chyba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:13 am
EvilYuki Milusi taki jestes 4laugh podobasz mi sie... whee tego jeszcze nie bylo... gola kobieta mowi ze sie jej podobam twisted ... ta sytuacja wyglada na bardzo ciekawa... chyba naprawde jestem lekko inny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:13 am
EvilYuki Milusi taki jestes 4laugh podobasz mi sie... whee hmmmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:15 am
Ozual jak zwykle szczery 3nodding jedna cecha charakterystyczna dla ciebie jest to ze jak porozumiewasz sie z innymi na odleglosc to jestes chodzacy konflikt ale jak sie z toba gada w 4 oczy to az trudno uwierzyc ze jestes ten sam czlowiek, to zaleta... chyba xd nie wiem czy sobie bys wyobrazil mnie wyzywajacego cie od uji... i to jeszcze w 4 oczy... taki jestem i tyle... a z ludzmi tak normalnie to tez sie kluce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:16 am
Mr-Syf EvilYuki Milusi taki jestes 4laugh podobasz mi sie... whee tego jeszcze nie bylo... gola kobieta mowi ze sie jej podobam twisted ... ta sytuacja wyglada na bardzo ciekawa... chyba naprawde jestem lekko inny przypomniala mi sie pewna historia z mego zycia... to bylo z moim dobrym kolega... mowie "podoba mi sie Orlando Bloom... tego to bym zgwalcila na miejscu". Po chwili rzeklam: "a ty nawet podobny do niego jestes". On odparl: "Ja, no gdzie?" a po chwili, jak pomyslal, szybko odparł: "a, tak, tak" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:18 am
Leylla EvilYuki Milusi taki jestes 4laugh podobasz mi sie... whee hmmmmm... *tuli tuli* teletubis... teletubis... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:19 am
EvilYuki przypomniala mi sie pewna historia z mego zycia... to bylo z moim dobrym kolega... mowie "podoba mi sie Orlando Bloom... tego to bym zgwalcila na miejscu". Po chwili rzeklam: "a ty nawet podobny do niego jestes". On odparl: "Ja, no gdzie?" a po chwili, jak pomyslal, szybko odparł: "a, tak, tak" xd to sie nazywa szybki refleks po prostu... ale dziwny naprawde jestem... ozu ci potwierdzi... chociarz to menda jest... ale czasem mozna na niego liczyc.......... zreszta nie chce sie komukolwiek podobac... wiec zabraniam ci na mocy nadanego mi prawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:20 am
Mr-Syf nie wiem czy sobie bys wyobrazil mnie wyzywajacego cie od uji... i to jeszcze w 4 oczy... taki jestem i tyle... a z ludzmi tak normalnie to tez sie kluce... nerwowy jestes rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:21 am
Leylla Mr-Syf nie wiem czy sobie bys wyobrazil mnie wyzywajacego cie od uji... i to jeszcze w 4 oczy... taki jestem i tyle... a z ludzmi tak normalnie to tez sie kluce... nerwowy jestes rofl czepiasz sie niepotrzebnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:24 am
Mr-Syf czepiasz sie niepotrzebnie... ooo ooo a nie mowilam heart *znowu robi mu puci puci* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:24 am
Mr-Syf EvilYuki przypomniala mi sie pewna historia z mego zycia... to bylo z moim dobrym kolega... mowie "podoba mi sie Orlando Bloom... tego to bym zgwalcila na miejscu". Po chwili rzeklam: "a ty nawet podobny do niego jestes". On odparl: "Ja, no gdzie?" a po chwili, jak pomyslal, szybko odparł: "a, tak, tak" xd to sie nazywa szybki refleks po prostu... ale dziwny naprawde jestem... ozu ci potwierdzi... chociarz to menda jest... ale czasem mozna na niego liczyc.......... zreszta nie chce sie komukolwiek podobac... wiec zabraniam ci na mocy nadanego mi prawa O tak, panie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|