Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23001 23002 23003 23004 23005 23006 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mr-Syf

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:31 am

Ozual
predzej popelnilbym samobojstwo niz plunol ci w twarz.
taaa... juz ci wierze...
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:31 am

Mr-Syf
Ozual
Mr-Syf
Leylla
Mr-Syf
stare

hmmmm... masz dziwne oczy xd
to sie, kochana, zazdrosc nazywa
TE QUIERO PUTA!!!!
gdybys dziecko chociarz wiedzial co to znaczy...
gdybys dziecko chociarz wiedzial ze mnie ciul obchodzi co to znaczy...

Gosza

Mr-Syf

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:32 am

Ozual
a jak mowisz kur.. na miescie to tez cie wtedy ciul obchodzi...
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:33 am

Mr-Syf
nie tylko ja tak to nazywam... ale cala prawda opiera sie na tych wypowiedzianych przeze mnie slowach...

*notuje*
mow dalej mrgreen

Leylla

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:33 am

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile
rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy*

jak sie domyslam mam caly majatek przepisac na te cudowna organizacje, placic skladki i werbowac nowe siostry i braci?
*jeszcze lagodniej patrzy jej w oczy* brak majatku jest warunkiem niezbednym do osiagniecia pelni szczescia ktore moze Ci tylko dac uczciwa praca za produkty ktore sa Ci niezbedne do przezycia...my sie zajmiemy Twym majatkiem oddamy biednym bardziej potrzebujacym u nas Ci niczego nie zabraknie *hipnotyzujaca paatrzy sie w jej oczy*

Jak sie domyslam, to Ty jestes ta "bardziej potrzebujaca" wink ?
*czyta ulotki*: "kazdy uczestnik ma zagwarantowane: drelihowy worek w ramach odzienia, chleb i wode raz dziennie, miejsce na podlodze do spania" Brzmi kuszaco xd
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:34 am

Leylla
Aidanna
ide sie uczyc matmy ludziska... wiec papa *tuli wsyztskich* xd

rodzyyyyyyn crying
idz mrgreen
ucz sie madra bedziesz mrgreen
no... Ozzwald mnie pooedukuje xp chociaz i tak duzo sie nie naumiem xp

Aidanna

Gosza

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:34 am

Mr-Syf
Ozual
a jak mowisz kur.. na miescie to tez cie wtedy ciul obchodzi...
kur.. kurczak...
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:35 am

Ozual
Mr-Syf
Leylla
Mr-Syf
stare

hmmmm... masz dziwne oczy xd
to sie, kochana, zazdrosc nazywa
TE QUIERO PUTA!!!!

ninja
hehehe...
wiesz ze przezywanie innych jest karalne
ninja

Kiray

Leylla

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:35 am

Aidanna
no... Ozzwald mnie pooedukuje xp chociaz i tak duzo sie nie naumiem xp

rofl rofl rofl
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:36 am

Leylla
Ozual
eeeh to moze do jakiej szkoly chodzisz

gim 13 mrgreen
ehh to mnie cos zmylilo.... ja chodze do gim nr 6 w zielonej gorze i mam w klasie Piotra Majewskiego...

Gosza

Twisted_Exile

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:37 am

Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile
rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy*

jak sie domyslam mam caly majatek przepisac na te cudowna organizacje, placic skladki i werbowac nowe siostry i braci?
*jeszcze lagodniej patrzy jej w oczy* brak majatku jest warunkiem niezbednym do osiagniecia pelni szczescia ktore moze Ci tylko dac uczciwa praca za produkty ktore sa Ci niezbedne do przezycia...my sie zajmiemy Twym majatkiem oddamy biednym bardziej potrzebujacym u nas Ci niczego nie zabraknie *hipnotyzujaca paatrzy sie w jej oczy*

Jak sie domyslam, to Ty jestes ta "bardziej potrzebujaca" wink ?
*czyta ulotki*: "kazdy uczestnik ma zagwarantowane: drelihowy worek w ramach odzienia, chleb i wode raz dziennie, miejsce na podlodze do spania" Brzmi kuszaco xd
*galszcze ja po ramieniu* ja tak eeeee.....bo...eeeeee....moj kot zachorowal na zapalenie dziasla i potrzeba mi duzo pieniedzy na opieracje *rozpacz* crying ten stroj to njanowsza moda a podloga jest bardzo wygodna i miekka i nie ciagniej wcale od niej :]
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:37 am

Leylla
Mr-Syf
nie tylko ja tak to nazywam... ale cala prawda opiera sie na tych wypowiedzianych przeze mnie slowach...

*notuje*
mow dalej mrgreen
caly swiat bowiem gdy slyszy moje slowa to czuje ucisk, poniewarz dzwiek tej prawdy odbija sie od wszelakich zywych stworzen, wszystkich drzew i roslin, od kazdego chocby najmniejszego kamienia... i to wlasnie jest piekne, gdy wiec ja cos mowie to wszyscy z wytchnieniem sluchaja... dopuki nie wstanie ktos i nie powie uj ci w pupe... wtedy sens zycia sie wali, powstaje chaos nieogarniety wzrokiem i uczuciem...........

Mr-Syf

Leylla

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:40 am

Ozual
ehh to mnie cos zmylilo.... ja chodze do gim nr 6 w zielonej gorze i mam w klasie Piotra Majewskiego...

hehe rofl a twoj tez na hopla na punkcie I i II wojny swiatowej?? rofl mrgreen
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:41 am

Leylla
Ozual

hehe rofl a twoj tez na hopla na punkcie I i II wojny swiatowej?? rofl mrgreen
raczej nie, a zreszta niewiem....

Gosza

Leylla

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:43 am

Mr-Syf
caly swiat bowiem gdy slyszy moje slowa to czuje ucisk, poniewarz dzwiek tej prawdy odbija sie od wszelakich zywych stworzen, wszystkich drzew i roslin, od kazdego chocby najmniejszego kamienia... i to wlasnie jest piekne, gdy wiec ja cos mowie to wszyscy z wytchnieniem sluchaja... dopuki nie wstanie ktos i nie powie uj ci w pupe... wtedy sens zycia sie wali, powstaje chaos nieogarniety wzrokiem i uczuciem...........

*bazgru bazgru*
rewelacujne mrgreen naprawde fenomenalny jestes rofl blaugh mow mi jeszcze heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23001 23002 23003 23004 23005 23006 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games