|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:24 am
hmmmm... masz dziwne oczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Mr-Syf Ozual eh ty bracie moj witaj ninja po tylu dniach bez rozmowy mowisz mi tylko tyle??? chyba uczuc nie posiadasz... a zebys wiedzial twisted chyba cie zniszcze, tak dla przyjemnosci... nie bedzie mi ktos taki jak ty plul w twarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mmhmhmhmhm mi ja nielubie pisac rozprawek bo nigdy mi sie nieudaje do tej chromolonej/sromolonej 4 dociagnac.... sweatdrop temat "Świat ukazywany w masmediach jest/nie jest moim swiatem" zupelnie niewiem oco chodzi w tym temacie Na szczescie jest wielu takich jak Ty, ktorzy nie lubia i dzieki temu ja moge zarabiac na swoje studia sprzedajac prace xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:25 am
Leylla hmmmm... masz dziwne oczy xd to sie, kochana, zazdrosc nazywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray Prawo zamowien publicznych no ja tez licze ze musze umiec nieduzo...ale tego jest od uj i ciut ciut i wogole nei chce mi sie tego czytac przejrzyj z grubsza o czym sa poszczegolne dzialy, w ustawach na ogol trzeba glownie znac rozne organy i ich kompetencje (kto czym dowodzi, kto ma jakie kompetencje, kto co ustala) -to jest zawsze na egzaminach , wiec na to zwroc uwage 3nodding Nie sadze, zeby kazali Ci z pamieci recytowac co jest w jakim artykule, bo tego nawet nam nie kaza (no oprocz konstytucji). Tekstu w ustawach zawsze jest duzo, ale 80% to jakies zbedne pierdoly dla uposledzonych myslowo, kazde najbardziej prymitywne pojecie wyjasnione sto razy i w kolko to samo sweatdrop nie jest zle przebrnolem przez 2 strony juz cool blaugh to ja spadam poczytac to na spokojnie oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Ozual ty to swietnie rozumiesz, masz przywilej napisania dla mnie tej rozprawki... xd mieszkasz w Zielonej Gorze? w czestochowie? mrgreen eeeh to moze do jakiej szkoly chodzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:26 am
Omega Sun Twisted_Exile rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy* jak sie domyslam mam caly majatek przepisac na te cudowna organizacje, placic skladki i werbowac nowe siostry i braci? *jeszcze lagodniej patrzy jej w oczy* brak majatku jest warunkiem niezbednym do osiagniecia pelni szczescia ktore moze Ci tylko dac uczciwa praca za produkty ktore sa Ci niezbedne do przezycia...my sie zajmiemy Twym majatkiem oddamy biednym bardziej potrzebujacym u nas Ci niczego nie zabraknie *hipnotyzujaca paatrzy sie w jej oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:26 am
Mr-Syf Leylla hmmmm... masz dziwne oczy xd to sie, kochana, zazdrosc nazywa TE QUIERO PUTA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:27 am
Ozual Mr-Syf Leylla hmmmm... masz dziwne oczy xd to sie, kochana, zazdrosc nazywa TE QUIERO PUTA!!!! gdybys dziecko chociarz wiedzial co to znaczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:28 am
Mr-Syf to sie, kochana, zazdrosc nazywa skoro tak to nazywasz rofl ...eee a o czym mowisz kochanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide sie uczyc matmy ludziska... wiec papa *tuli wsyztskich* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Ozual Mr-Syf Ozual eh ty bracie moj witaj ninja po tylu dniach bez rozmowy mowisz mi tylko tyle??? chyba uczuc nie posiadasz... a zebys wiedzial twisted chyba cie zniszcze, tak dla przyjemnosci... nie bedzie mi ktos taki jak ty plul w twarz predzej popelnilbym samobojstwo niz plunol ci w twarz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual eeeh to moze do jakiej szkoly chodzisz gim 13 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:30 am
Aidanna ide sie uczyc matmy ludziska... wiec papa *tuli wsyztskich* xd rodzyyyyyyn crying idz mrgreen ucz sie madra bedziesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:30 am
Leylla Mr-Syf to sie, kochana, zazdrosc nazywa skoro tak to nazywasz rofl ...eee a o czym mowisz kochanie mrgreen nie tylko ja tak to nazywam... ale cala prawda opiera sie na tych wypowiedzianych przeze mnie slowach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|