Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22999 23000 23001 23002 23003 23004 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:14 am

Leylla
Ozual
choc ktos.... mhhh jesli mnie koffciasz to mozesz mi napisac rozprawke xd

ja tez Ciebie koffam rofl >
i rozprawki tez kooooocham pisac mrgreen
powiedz na jaki temat to sie zastanowie heart
mmhmhmhmhm mi ja nielubie pisac rozprawek bo nigdy mi sie nieudaje do tej chromolonej/sromolonej 4 dociagnac.... sweatdrop temat "Świat ukazywany w masmediach jest/nie jest moim swiatem" zupelnie niewiem oco chodzi w tym temacie
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:16 am

Leylla
Kiray

pszczolke maje?

argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ******** class="clear">

takie przezwisko ma moj kolega w klasie... majewski piotr ninja
lol tez mam kolege takiego w klasie....

Gosza

Mr-Syf

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:16 am

witam...
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:18 am

Mr-Syf
witam...
eh ty bracie moj witaj ninja

Gosza

Leylla

Ozual
mmhmhmhmhm mi ja nielubie pisac rozprawek bo nigdy mi sie nieudaje do tej chromolonej/sromolonej 4 dociagnac.... sweatdrop temat "Świat ukazywany w masmediach jest/nie jest moim swiatem" zupelnie niewiem oco chodzi w tym temacie

no chodzi o to czy to co pokazuja w telewizyji masz na codzien... np na reklamach... jak byly te z frugo gdzie dzieciaki byly fajnie ubrane nie mialy problemow i woogle czy ty tez jestes taka osoba... hmmmm...

Aidanna
Twisted_Exile
rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy*
normalnie mam sekte rofl

podobni do jehowych jestescie...
wiem bo dzisiaj dostalem broszurke od nich...

Kiray

Leylla

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:19 am

Mr-Syf
witam...

plumson mrgreen
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:19 am

Ozual
Mr-Syf
witam...
po tylu dniach bez rozmowy mowisz mi tylko tyle??? chyba uczuc nie posiadasz...

Mr-Syf

Gosza

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:20 am

Leylla
Ozual

no chodzi o to czy to co pokazuja w telewizyji masz na codzien... np na reklamach... jak byly te z frugo gdzie dzieciaki byly fajnie ubrane nie mialy problemow i woogle czy ty tez jestes taka osoba... hmmmm...
ty to swietnie rozumiesz, masz przywilej napisania dla mnie tej rozprawki... xd mieszkasz w Zielonej Gorze?

Kiray
Aidanna
Twisted_Exile
rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy*
normalnie mam sekte rofl

podobni do jehowych jestescie...
wiem bo dzisiaj dostalem broszurke od nich...
ninja o to mi chodzilo i jeszcze o takie "zgrmadzenia "chrzescijanskie"" rofl ninja

Twisted_Exile

Mr-Syf

Leylla
Mr-Syf
witam...

plumson mrgreen
stare

Kiray

Prawo zamowien publicznych
no ja tez licze ze musze umiec nieduzo...ale tego jest od uj i ciut ciut
i wogole nei chce mi sie tego czytac

przejrzyj z grubsza o czym sa poszczegolne dzialy, w ustawach na ogol trzeba glownie znac rozne organy i ich kompetencje (kto czym dowodzi, kto ma jakie kompetencje, kto co ustala) -to jest zawsze na egzaminach , wiec na to zwroc uwage 3nodding Nie sadze, zeby kazali Ci z pamieci recytowac co jest w jakim artykule, bo tego nawet nam nie kaza (no oprocz konstytucji).
Tekstu w ustawach zawsze jest duzo, ale 80% to jakies zbedne pierdoly dla uposledzonych myslowo, kazde najbardziej prymitywne pojecie wyjasnione sto razy i w kolko to samo sweatdrop

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:22 am

Twisted_Exile

jak sie domyslam mam caly majatek przepisac na te cudowna organizacje, placic skladki i werbowac nowe siostry i braci?
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:22 am

Mr-Syf
Ozual
Mr-Syf
witam...
po tylu dniach bez rozmowy mowisz mi tylko tyle??? chyba uczuc nie posiadasz...
a zebys wiedzial twisted

Gosza

Leylla

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:23 am

Ozual
ty to swietnie rozumiesz, masz przywilej napisania dla mnie tej rozprawki... xd mieszkasz w Zielonej Gorze?

w czestochowie? mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22999 23000 23001 23002 23003 23004 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games