|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:02 am
Ozual a mnie nikt nie kocha crying crying a moze to nawet lepiej, przynajmnie nikt odemnie nic niewymaga... 09. Rammstein - [Rosenrot #09] Te Quiero Puta! [3:55] ja cie kocham :* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl czuje sie jak w jakiejs sekcie eek Tak jest u mnie na lekcji religi =_= .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kiray Aidanna Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl Ozz slyszysz co tu sie dzieje? powiniene4s lepiej uwazac... mrgreen Ciebie tez kocham... a wiesz kogo najbardziej kocham :* xd pszczolke maje? argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ********
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:03 am
Aidanna Omega Sun Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl czuje sie jak w jakiejs sekcie eek czcijcie mnie... czcijcie... xd pfff talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:04 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl Ozz slyszysz co tu sie dzieje? powiniene4s lepiej uwazac... mrgreen Ciebie tez kocham... a wiesz kogo najbardziej kocham :* xd pszczolke maje? argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ******** class="clear"> Zycze szczescia i cierpliwosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:05 am
Kiray pszczolke maje?
argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ******** class="clear">
takie przezwisko ma moj kolega w klasie... majewski piotr ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:06 am
czy ja przypadkiem nie mialam juz isc?? rofl heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:06 am
EvilYuki Ozual a mnie nikt nie kocha crying crying a moze to nawet lepiej, przynajmnie nikt odemnie nic niewymaga... 09. Rammstein - [Rosenrot #09] Te Quiero Puta! [3:55] Ja Cie koffciam ^^ choc ktos.... mhhh jesli mnie koffciasz to mozesz mi napisac rozprawke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:07 am
Kiray argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ******** class="clear">
spokojnie, ja to mam na codzien wink A jakiej sie uczysz? Oni czasem kaza uczyc sie calej a potem okazuje sie, ze istotne sa tylko 2-3 artykuly 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:08 am
Ozual choc ktos.... mhhh jesli mnie koffciasz to mozesz mi napisac rozprawke xd ja tez Ciebie koffam rofl > i rozprawki tez kooooocham pisac mrgreen powiedz na jaki temat to sie zastanowie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:11 am
Omega Sun Kiray argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ******** class="clear">
spokojnie, ja to mam na codzien wink A jakiej sie uczysz? Oni czasem kaza uczyc sie calej a potem okazuje sie, ze istotne sa tylko 2-3 artykuly 3nodding Prawo zamowien publicznych no ja tez licze ze musze umiec nieduzo...ale tego jest od uj i ciut ciut i wogole nei chce mi sie tego czytac @Leylla nie zmniejszaj czcionki bo wkurzajace jest powiekszanie strony aby przeczytac co kto napisal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aidanna Kiray Aidanna Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl Ozz slyszysz co tu sie dzieje? powiniene4s lepiej uwazac... mrgreen Ciebie tez kocham... a wiesz kogo najbardziej kocham :* xd pszczolke maje? argh co za idiota wymaga odemnie nauczenia sie calej lub wiekszej czesci ustawy co ma 85 ******** class="clear"> Ozza a pozniej Beczke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl czuje sie jak w jakiejs sekcie eek czcijcie mnie... czcijcie... xd pfff talk2hand rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:12 am
Kiray Prawo zamowien publicznych no ja tez licze ze musze umiec nieduzo...ale tego jest od uj i ciut ciut i wogole nei chce mi sie tego czytac @Leylla nie zmniejszaj czcionki bo wkurzajace jest powiekszanie strony aby przeczytac co kto napisal ta jest mrgreen sie robi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:13 am
Twisted_Exile Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl czuje sie jak w jakiejs sekcie eek czcijcie mnie... czcijcie... xd pfff talk2hand rofl siostro wyczuwam od Ciebie jakies zle wibracje usiadz tu z nami isie ciesz poznaj sie ze wszystkimi zobaczysz z achiwle wszelkie torski i zmartwienia odejda tylko przylacz sie do nas a jakbys siostro chcial wiecej wiedziec tu masz ulotki informacyjne *wciska jej ulotki do lapki* 4laugh pamietej na nas zawsze mozesz polegac *patrzy jej lagodnie w oczy* normalnie mam sekte rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|