|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:55 am
Julka Twisted_Exile Julka i znow ta kochana cisza i spokoj... zaczynam kochac samotnosc... sad tez ja zaczynam kochac moja odwieczna towarzyszke sad moze trojkacik wink przyszedl i poszedl, nawet nie zdazylam mu wszystkiego powiedziec... hiehiehie a jednak mu sie telefon rozwalil, a mowil ze nic mu nie bedzie ^^ rofl sad zadne trojkaciki nic nie jest jasne... nic nie wiem na temat wczoraj widze ze ty bardziej jestes zorientowna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:59 am
Twisted_Exile Julka Twisted_Exile Julka i znow ta kochana cisza i spokoj... zaczynam kochac samotnosc... sad tez ja zaczynam kochac moja odwieczna towarzyszke sad moze trojkacik wink przyszedl i poszedl, nawet nie zdazylam mu wszystkiego powiedziec... hiehiehie a jednak mu sie telefon rozwalil, a mowil ze nic mu nie bedzie ^^ rofl sad zadne trojkaciki nic nie jest jasne... nic nie wiem na temat wczoraj widze ze ty bardziej jestes zorientowna trojkacik chodzilo mi ze usiadziemy razem z bimberkiem sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:59 am
Julka Twisted_Exile Julka Twisted_Exile Julka i znow ta kochana cisza i spokoj... zaczynam kochac samotnosc... sad tez ja zaczynam kochac moja odwieczna towarzyszke sad moze trojkacik wink przyszedl i poszedl, nawet nie zdazylam mu wszystkiego powiedziec... hiehiehie a jednak mu sie telefon rozwalil, a mowil ze nic mu nie bedzie ^^ rofl sad zadne trojkaciki nic nie jest jasne... nic nie wiem na temat wczoraj widze ze ty bardziej jestes zorientowna trojkacik chodzilo mi ze usiadziemy razem z bimberkiem sweatdrop wink sad musze isc tu nawet bimberek nie pomoze sad narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 4:01 am
Twisted_Exile sad musze isc tu nawet bimberek nie pomoze sad narka jak musisz to idz, mi alkohol pomaga na wszystko [siada i chleje w samotnosci]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 4:29 am
no i huj qrwa... [siada na parapecie i chleje na umor]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 5:32 am
wszedzie dobrze ale w domu najlepiej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 5:58 am
Kiray wszedzie dobrze ale w domu najlepiej... xd oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 6:01 am
Wtaj generale...dzialo sie cos ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 7:01 am
Adwokat.Kozy //Foobar: Gordian Knot - [Emergent #05] Grace (Live) [8:27] RESPECT! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 9:27 am
Hejo dziadygi, jest tu kto? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 9:33 am
Raticiel Hejo dziadygi, jest tu kto? pirate ninja ja xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 9:51 am
Twisted a kto to ten Kim Dzong :> mrgreen .... pamietaj wielki brat patrzy 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 9:55 am
YumiTao Twisted a kto to ten Kim Dzong :> mrgreen .... pamietaj wielki brat patrzy 3nodding xd xd kolega z(dawnej) klasy xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 9:58 am
Twisted_Exile YumiTao Twisted a kto to ten Kim Dzong :> mrgreen .... pamietaj wielki brat patrzy 3nodding xd xd kolega z(dawnej) klasy xd twisted przystojny ?... bo jak tak to chetnie zapraszam go na partyzantke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 10:02 am
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted a kto to ten Kim Dzong :> mrgreen .... pamietaj wielki brat patrzy 3nodding xd xd kolega z(dawnej) klasy xd twisted przystojny ?... bo jak tak to chetnie zapraszam go na partyzantke cool blaugh przystojny blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|