|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:41 pm
nah lehet szavazni itt köszi mindnekinek aki ezt megteszi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:51 pm
késő....már megtaláltalak és szavaztam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 12:42 am
Én is 3nodding Legutóbbi avim itt, legutóbbi digirajzom pedig itt van smile Bocsánat csak ismerőseim alig ismerik, PMben meg nem szokásom reklámozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 8:48 am
stranger12 késő....már megtaláltalak és szavaztam xd igen láttam és kösziiii heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 10:02 am
Hűűűű... nagyon szépséges vagy angyalomXD Kezdem azt hinni a géemet elátkozták..most a start gomb esett ki :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 10:47 am
Hova esett? Talán az asztalra? xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 10:50 am
Hátnem pont kiesett, inkáb felcsúszott mint... khöm..tehát ki volt fordulva és nem lehetett benyomni...olyan frusztráló amikor ott a frissen felturbozótt gép..és nem jó 1 gomb crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 2:12 pm
Nagyon sajnálom... A windfof billentyű ragadt be? Ha igen, érdemes tűvel/körömvágó ollóval piszkálni majd fejel lefele rázni a billentyűzetet... Ha a gondodat nem is oldja meg legalább akik látják nevethetnek egy jót... xd (De nekem bevált... Én így oldottam meg a beragadt "ű" betű problémáját... gonk gonk gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 3:13 am
Feltettem egy kicsit prommal kapcs. rajzot a Magyar guild alkotások topicba, majd nézzétek meg smile Azért is írom mert korábban is "hirdettem" ott 1 rajzot és semmi reakció nem volt... sweatdrop És arénába is felteszem. Itt a link az arénásba, commenteljen aki akar smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 3:29 am
toom, h nem ide való a kérdés de felszívódott a macskuszom tegnap előtt óta nem jött haza és mivel ő az un első saját házi állatom naon aggódom érte crying ... szval kb mikor kell ténylegesen aggódnom ??? (mert hallottam már h a macskák elszoktak mászkerálni napokra)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 3:31 am
sgergely Nagyon sajnálom... A windfof billentyű ragadt be? Ha igen, érdemes tűvel/körömvágó ollóval piszkálni majd fejel lefele rázni a billentyűzetet... Ha a gondodat nem is oldja meg legalább akik látják nevethetnek egy jót... xd (De nekem bevált... Én így oldottam meg a beragadt "ű" betű problémáját... gonk gonk gonk ) lol....azt meghiszem. Nem, maga a gépházon az az egyetlen gomb amivel be lehet inditani a gépet...de már megcsinálta egy ismerős, csak mi nem tudtuk annyira szétszedni a gépet, hgoy visszategyük a sínbe a kicsikét
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 3:37 am
Rekacicca toom, h nem ide való a kérdés de felszívódott a macskuszom tegnap előtt óta nem jött haza és mivel ő az un első saját házi állatom naon aggódom érte crying ... szval kb mikor kell ténylegesen aggódnom ??? (mert hallottam már h a macskák elszoktak mászkerálni napokra) Ha kandúr és megfelelő környéken laktok akkor egy hét a határ kb. Nekem is mindig elmászkálnak, egy nap miatt még ne pánikolj. Bár az én macskám pánikusan fél az úttesttől mivel majdnem nekiment egy kamion még kicsinek, szóval max a kukorica földön garázdálkodnak... Szerintem sétálj körbe a közvetlen környéken és hivogasd, ha nem találsz maradványokat elvileg nem lehet még baja (bármilyen morbid ez a realitás :S)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 3:41 am
Én is hallottam ilyenről hogy néha napokra elmennek.... Olvastam is egy ilyen esetről hogy talán több nap múlva(?) visszajött hajnalban... De megértem.... Kívánom hogy visszatérjen épségben ^^ Nárcisz javaslata jó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 3:59 am
tegnap bejártam az utcánkat meg a szomszédokat de egyenlőre sehol .... hajnalban szegény kicsikém biztos jól szétázott mert szakadt az eső.... remélem hamar hazajön és nincs baja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|