|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:25 pm
idzie chmura idzie chmura idzie chmura idzie chmura idzie chmura będzie deszcz^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 1:56 am
and maybe tomorrow I'll find my way home xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 2:34 am
W szczerym polu biały krzyyyyyyż, nie pamieta już, ktoooo pod nim śpi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 8:08 am
We drink your blood and then we eat your soul Nothing’s gonna stop us, let the bad times roll
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 1:47 pm
leave me at the roadside...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 11:23 am
Buuuduuujeeemy dom Budujemy dom Maaały biaaały dom Mały biały dom Aaaa w tym dooomu my A w tym domu my Ja i ty
Bo przy budowie domu śpiewamy tak Oooo Czike czike cza cza Czike czike cza cza Łuuu!
Baaalkon bęęędzie też Balkon będzie też Naaa baaalkonie pies Na balkonie pies Aaaa w tym dooomu my A w tym domu my Ja i ty
Bo przy budowie domu śpiewamy tak Oooo Czike czike cza cza Czike czike cza cza Łuuu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 11:29 am
I've never knew what it was to be alone, no Cause you were always there for me You were always there waiting
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:20 pm
U nas na koloni, tam gdzie słońce świeci, stoi taka maszyna do robienia dzieee... wczyno kochana, pokaz mi kolana a ja ci pokażę stojącego paaa... liło sie w piecu, a na piecu sadza, uważaj dziewczyno bo ci jeszcze wsaaa... dzie rosły jabłka, a na jabłkach glizdy, te nasze dziewczyny mają piekny piii... sało w gazecie o pewnej kobiecie, która w Ameryca pokazała cyyy... namon kupiłem, drogo zapłaciłem, wsadziłem do teczki i koniec bajeczki!
Obozowo-kolonialne kawałki wymiatają pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 2:08 am
Fight the fight alone When the world is full of victims
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 12:09 pm
Oooo Gdy szaleję głośno się śmieję i zawsze trzymam szpaaan A wokól siebie mnóóóstwo fanów mam (...) mam tuzin twarzy a każda to cuuud Na nich uśmiechów sto słodkich jak mióóód Chcę zniknąć w tłumie lecz prózny to trud Bo tak to już jest! Że każdy mój gest! W oczy wam rzuca się! OooOoOOOOoOOOooo... Jestem tam gdzie musze być bo lubie lubię! ostro żyć (...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:28 pm
I gotta my babe She's now what's rock'n'roll
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 10:29 am
oh my god i can't believe it, i've never been this far away from home
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 12:04 pm
Idzie chmura Bedzie desc Gdzie się ptaszku Podziejes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:52 pm
And i wil always loooooooooooooooooooooooooooooooooove yoooooooooooooooooooooooooooooooou
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|