|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 6:55 am
Baranina suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp hehe .. no własnie ... ktoś coś obiecał że coś napisze czy jakoś tak ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 6:58 am
Valter Baranina suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp hehe .. no własnie ... ktoś coś obiecał że coś napisze czy jakoś tak ... stare No co za pytanko? Wszycy, ktorzy chca sie pochwalic swoimi zdolnosciami kreatywnymi. xp Ja osobiscie sie nie chwale razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:53 am
Valter Baranina suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp hehe .. no własnie ... ktoś coś obiecał że coś napisze czy jakoś tak ... stare a zadziwie cie kochany bo juz mam 2 wersje tego co mialam napisac . lecz niestety nie jestem z nich zadowolona, przecietny odbiorca moze nie zrozumiec przekazu. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:55 am
suicunka Valter Baranina suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp hehe .. no własnie ... ktoś coś obiecał że coś napisze czy jakoś tak ... stare No co za pytanko? Wszycy, ktorzy chca sie pochwalic swoimi zdolnosciami kreatywnymi. xp Ja osobiscie sie nie chwale razz To dosc dobry pomysl. I mysle ze ma szanse na realizacje moze zrób na począdku topic? Jeżeli znajdzie zwolennikow stworzymy Ci forum za ktore sama bedziesz odpowiadala. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:56 am
suicunka Mam jeden wierszyk z mojego bloga ( sam mi z glowy wyszedl ) " Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz.... Koniec najglupszy moim zdaniem xp A nie zbyt mloda tys na takie wierze? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:05 am
Baranina suicunka Mam jeden wierszyk z mojego bloga ( sam mi z glowy wyszedl ) " Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz.... Koniec najglupszy moim zdaniem xp A nie zbyt mloda tys na takie wierze? rolleyes Nie, to taka dziwna poezja, wszyscy moga sobie pomyslec, ze za mloda jestem na takie rzeczy. Samo mi jakos z glowy wyszlo takie cos razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:06 am
Baranina suicunka Valter Baranina suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp hehe .. no własnie ... ktoś coś obiecał że coś napisze czy jakoś tak ... stare No co za pytanko? Wszycy, ktorzy chca sie pochwalic swoimi zdolnosciami kreatywnymi. xp Ja osobiscie sie nie chwale razz To dosc dobry pomysl. I mysle ze ma szanse na realizacje moze zrób na począdku topic? Jeżeli znajdzie zwolennikow stworzymy Ci forum za ktore sama bedziesz odpowiadala. 3nodding Raczej tak zrobie Baraninko, szykujemy sie na nowy poll xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:08 am
suicunka Baranina suicunka Valter Baranina suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp hehe .. no własnie ... ktoś coś obiecał że coś napisze czy jakoś tak ... stare No co za pytanko? Wszycy, ktorzy chca sie pochwalic swoimi zdolnosciami kreatywnymi. xp Ja osobiscie sie nie chwale razz To dosc dobry pomysl. I mysle ze ma szanse na realizacje moze zrób na począdku topic? Jeżeli znajdzie zwolennikow stworzymy Ci forum za ktore sama bedziesz odpowiadala. 3nodding Raczej tak zrobie Baraninko, szykujemy sie na nowy poll xD ja juz poswiecila jeden tren mej zacnej przyjaciolce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:09 am
suicunka Baranina suicunka Mam jeden wierszyk z mojego bloga ( sam mi z glowy wyszedl ) " Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz.... Koniec najglupszy moim zdaniem xp A nie zbyt mloda tys na takie wierze? rolleyes Nie, to taka dziwna poezja, wszyscy moga sobie pomyslec, ze za mloda jestem na takie rzeczy. Samo mi jakos z glowy wyszlo takie cos razz A mamusia Cie w szafie przypadkiem nie zamykala? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:19 am
Baranina suicunka Baranina suicunka Mam jeden wierszyk z mojego bloga ( sam mi z glowy wyszedl ) " Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz.... Koniec najglupszy moim zdaniem xp A nie zbyt mloda tys na takie wierze? rolleyes Nie, to taka dziwna poezja, wszyscy moga sobie pomyslec, ze za mloda jestem na takie rzeczy. Samo mi jakos z glowy wyszlo takie cos razz A mamusia Cie w szafie przypadkiem nie zamykala? mrgreen No co ty... nic sie ze mna zlego nie dzialo razz poprostu wyobraznia popracowala wink i dzięki za przyklejenie topicu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:25 am
suicunka Baranina suicunka Baranina suicunka Mam jeden wierszyk z mojego bloga ( sam mi z glowy wyszedl ) " Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz.... Koniec najglupszy moim zdaniem xp A nie zbyt mloda tys na takie wierze? rolleyes Nie, to taka dziwna poezja, wszyscy moga sobie pomyslec, ze za mloda jestem na takie rzeczy. Samo mi jakos z glowy wyszlo takie cos razz A mamusia Cie w szafie przypadkiem nie zamykala? mrgreen No co ty... nic sie ze mna zlego nie dzialo razz poprostu wyobraznia popracowala wink i dzięki za przyklejenie topicu ^^ a prosze cie kochanie. jak bedzie mial poparcie pomyslimy o subforum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 7:26 am
No i jak wygladam? Normalnie chce byc straszna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 11:20 am
*przepycha sie przez tłum i krzyczy*
eee e... ludzieeee .... nowyyy konkurs dałem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 11:23 am
Valter *przepycha sie przez tłum i krzyczy* eee e... ludzieeee .... nowyyy konkurs dałem scream Tak?? * już leci na konkursik *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|