Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 4:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 10:08 am
no to sie przypomne... "cala kupa wielkich braci" "zapach szkla" "metamorfozy" "grek zorba" (w trakcie)
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 11:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 8:48 am
Haruki Murakami - Na poludnie od granicy, na zachod od slonca.
Wciagajace, niby proste... ciekawe i dziwne ^^ Polecam. Interesujace przemyslenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 10:15 am
Raticiel A ja sostatnio przeczytałam Narrenturma i Bozych Bojownik�w i.... ja chce więceeeeeeej domokun domokun domokun heart "Dziwnym nie jest....."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 2:24 am
opcy Raticiel A ja sostatnio przeczytałam Narrenturma i Bozych Bojownik�w i.... ja chce więceeeeeeej domokun domokun domokun heart "Dziwnym nie jest....." aaaa ja chce Bozych Wojownikow!!!!!!! gonk Narrenturm jest...niewymowny xd Sapkowski wymiata... heart 4laugh a tymczasem zaczynam juz VII Ksiege Pana Tadzia..zalamka..czytam teraz lektury, zeby sie wyrobic w II klasie LO, bo zapowiada sie koszmarnie.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:48 am
Ibris Haruki Murakami - Na poludnie od granicy, na zachod od slonca. Wciagajace, niby proste... ciekawe i dziwne ^^ Polecam. Interesujace przemyslenia. O kurde Ibris! Ale zarobilas teraz punktow! Ja na Murakamiego trafilem dopiero za granica. A najbardziej chyba podoba mi sie "Norwegian Wood" niestety w Polsce niewydana, ma opinie jego najslabszej ksiazki (pierwsza wydana zreszta) ale i tak jak dla mnie ksiazka pokolenia. A teraz mecze Steinbecka "Of Mice and Men" a w kolejce lezy i szczerzy sie na mnie Kundera "Unbelivable Lightness of Being"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 7:17 am
Ja musze dumnie powiedziec ze czytam i to duzo smile Jak nie do szkoly.. To dla przyjemnosci.. A moje wolne chwile poswiecam na czytanie kodeksu karnego i cywilnego smile Lubie wiedziec co mi teoretycznie wolno, a czego nie razz W praktyce wyglada to troche inaczej, ale jest tez dobrze wiedziec jakie zasady sie lamie razz
To wsio wiaze sie z moim przyszlym zawodem prawnika -- nie martwcie sie.. Jeszcze na glowe nie upadlem zeby czytac to bez powodu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 7:24 am
a mi sie własnie przypomniała ze wczoraj wreszcie skończyłem czytac predostatnia cześć Mrocznej wiezy S. King-a (ostatniej jeszcze nie ma) ... i tak sie zastanawiam co tera ... czy wkońsu ten kod leonarda ... czu cosiq innego kinga ... bo mam tego sporo ... hmm .... moze bezsenność ... ehs ... sam nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 12:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 1:04 pm
Ja narazie czekam na nastepna czesc Harryego Pottera. A tak wogole to lubie czytac fantasy (Wladca Pierscieni na przyklad), romanse od czasu do czasu ( nie za czesto bo mi sie w glowie by pomieszalo biggrin ), komedie ( Dziennik Bridget Jones bylo smieszne), itd. Nie lubie horrorow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 1:17 pm
Neilameane Addik a mi sie własnie przypomniała ze wczoraj wreszcie skończyłem czytac predostatnia cześć Mrocznej wiezy S. King-a (ostatniej jeszcze nie ma) ... i tak sie zastanawiam co tera ... czy wkońsu ten kod leonarda ... czu cosiq innego kinga ... bo mam tego sporo ... hmm .... moze bezsenność ... ehs ... sam nie wiem sweatdrop Kod Leonadra chcialam sobie jeszcze na poczatku czerwca wypozyczyc, ale jak mi w bibliotece miejskiej powiedzieli, ze lista oczekujacych na wypozyczenie jest co najmniej na pol roku z wyprzedzeniem, to sobie odpuscilam. Moze jakos babcie naciagne, zeby mi cos tam dala na ta ksiazke... a ja kod mam za soba bo mi kolezanka pozyczyla biggrin ksiazka ciekawa i to bardzo goraco polecam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:38 am
Melania Moon Neilameane Addik a mi sie własnie przypomniała ze wczoraj wreszcie skończyłem czytac predostatnia cześć Mrocznej wiezy S. King-a (ostatniej jeszcze nie ma) ... i tak sie zastanawiam co tera ... czy wkońsu ten kod leonarda ... czu cosiq innego kinga ... bo mam tego sporo ... hmm .... moze bezsenność ... ehs ... sam nie wiem sweatdrop Kod Leonadra chcialam sobie jeszcze na poczatku czerwca wypozyczyc, ale jak mi w bibliotece miejskiej powiedzieli, ze lista oczekujacych na wypozyczenie jest co najmniej na pol roku z wyprzedzeniem, to sobie odpuscilam. Moze jakos babcie naciagne, zeby mi cos tam dala na ta ksiazke... a ja kod mam za soba bo mi kolezanka pozyczyla biggrin ksiazka ciekawa i to bardzo goraco polecam biggrin Moj kumpel ja ma i chyba od nigo pozycze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 4:59 am
ha, a ja wlasnie skonczylam Pana Tadeusza i zabieram sie za Dziady, o! blaugh nikt procz mnie nie czyta lektur szkolnych w wakacj..mueheheh.. xp no coz, chce miec spokoj w rok szkolny..ale szczerze mi sie nie chce.. neutral wszyscy mi radzili czytać juz wakacje, bo sie nie wyrobie..no i mam czas, nie zaszkodzi mi..ale zmulilam.. xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|