|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:06 pm
dest Sei ladny kostium ^^ tylko nie bic mnie razz ... Ozz picie spiryta to glupota ... nie ma większej głupoty niż nasze wczorajsze drinki... więc jakoś to przeżyjemy... chyba... a jak nie to nie... bywa... na coś trzeba umrzeć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Suney sei sie rozebrala biggrin domokun Ozzy nie złość się*Przytula*Przecierz mam na sobie kostium. ale ja jestem taki zazdrosny... *Daje mu buziaka w policzek*To nie bądź taki zazdrosny, Nyu^ ^ *przytula* Nyu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warzywo the dark elf Suney siemasz ozz'i ...........khem........znodzila ci sie rola warzywa??????????????? xd biggrin wink -_^ xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:07 pm
Ozzwald dest Sei ladny kostium ^^ tylko nie bic mnie razz ... Ozz picie spiryta to glupota ... to znaczy że jestem głupi tak ? wsumie to my 3 jestemy głupi .. jak mozna DEstKom ..wygniatac kregi w polach .. wsikac przez okno ... chodzić nago ze skarpetkami po domu itd !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:08 pm
dest Ozzwald dest Sei ladny kostium ^^ tylko nie bic mnie razz ... Ozz picie spiryta to glupota ... to znaczy że jestem głupi tak ? a po co chcesz spiryt pic :>? nie ty glupi tylko glupota jest pic spiryt. .. bo spirytu jeszcze nie piłem... a chce się bardzo szybko stracić przytomność... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:09 pm
to co??????kukus...dest polewajcie i toascik za gai'e biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mykam, bo brat wrócił, papatki!!! *Daje Ozziemu na pożegnanie drugiego buziaka w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald dest Sei ladny kostium ^^ tylko nie bic mnie razz ... Ozz picie spiryta to glupota ... to znaczy że jestem głupi tak ? wsumie to my 3 jestemy głupi .. jak mozna DEstKom ..wygniatac kregi w polach .. wsikac przez okno ... chodzić nago ze skarpetkami po domu itd ! jakoś można... mnie to problemu nie sprawiło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:10 pm
*chwieje sie na nogach* ...Nieh im gfiaztka nigdy niiieeeeeeeeee zagasnie *hep* a kto s nami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald dest Sei ladny kostium ^^ tylko nie bic mnie razz ... Ozz picie spiryta to glupota ... to znaczy że jestem głupi tak ? wsumie to my 3 jestemy głupi .. jak mozna DEstKom ..wygniatac kregi w polach .. wsikac przez okno ... chodzić nago ze skarpetkami po domu itd ! ale musze ci powiedzieć że do twarzy było mi ze skarą na fujarze... xd ciałko mam zajebiste..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mykam, bo brat wrócił, papatki!!! *Daje Ozziemu na pożegnanie drugiego buziaka w policzek* papa sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:11 pm
Sei chan Mykam, bo brat wrócił, papatki!!! *Daje Ozziemu na pożegnanie drugiego buziaka w policzek* heart heart paa kochanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:11 pm
Po bibce z ostrym popijaniem i "baletami", facet budzi się nad ranem w obcym łóżku. Obok niego śpi, paskudnie chrapiąc, obrzydliwe, grube babsko. Facet ostrożnie podnosi kołdrę i zamiera z obrzydzenia: wszystko ubabrane krwią... Rad, nierad, facet wstaje i wlecze się do łazienki. Zapala światło, staje przed lustrem i z przerażeniem dostrzega wystający mu z ust, zaklinowany między zębami sznureczek. "O Boże", mamroce facet niewyraźnie, "zechciej tylko sprawić, żeby to była herbata ekspresowa!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:12 pm
Ozzwald BeeWolf Ozzwald dest Sei ladny kostium ^^ tylko nie bic mnie razz ... Ozz picie spiryta to glupota ... to znaczy że jestem głupi tak ? wsumie to my 3 jestemy głupi .. jak mozna DEstKom ..wygniatac kregi w polach .. wsikac przez okno ... chodzić nago ze skarpetkami po domu itd ! ale musze ci powiedzieć że do twarzy było mi ze skarą na fujarze... xd ciałko mam zajebiste.. i bajerka jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:12 pm
Ozzwald bo spirytu jeszcze nie piłem... a chce się bardzo szybko stracić przytomność... xd polecam denaturat ale nie oczyszczany (zadnego saczenia przez chleb itp.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|