Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 1:34 pm

Carbon Heart
Khhmm-khhmm, ma a mohácsiakat szétvertük! biggrin Kosárlabdáról van szó!
71-15! (>w<)/

Gratulálok az eredményhez! Csak így tovább!
PostPosted: Tue Dec 13, 2011 3:21 am

Egy tökéletesen unalmas nap, egyelőre. Néha hiányoznak az iskolai évek... Inkább a középiskolaiak. A féléves vizsgaidőszakot az ellenségeimnek sem kívánom...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Dec 13, 2011 5:44 am

Malreni
Egy tökéletesen unalmas nap, egyelőre. Néha hiányoznak az iskolai évek... Inkább a középiskolaiak. A féléves vizsgaidőszakot az ellenségeimnek sem kívánom...
És mától elkezdődött biggrin burning_eyes
PostPosted: Tue Dec 13, 2011 8:15 am

napsugar
Malreni
És mától elkezdődött biggrin burning_eyes

Sok sikert sweatdrop Igaz, nem alapszakra jártam, de tudom/sejtem, milyen volt/lehet...
A középsulit én is hiányolom egy kicsit, viszont jövőre lesz majd öregdiák-tali meg osztálytali smile
Ma... kakaófőzéssel kísérleteztem, de megint tovább hagytam forrni sweatdrop Meg talán picit több tejet tettem bele. Időnként meg macskafogadóként üzemelünk, egyikük ma az apám ágyán akart pihenni xp smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Dec 13, 2011 8:29 am

Ma kikaptuk a PR és sajtókapcsolatok zh eredményeit ami csak 70 embernek lett 1-es a 80ból^^
ésésés a kutyám végre jobban van már emotion_bigheart
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 4:51 am

Fogorvosnál voltam, egy régen tömött fogam fájt. Kiderült, hogy nem tovább lyukadt mellette, hanem valamikor, valahogy kiesett a régi amalgám tömés egy része. Volt érzéstelenítő (én kértem), fúrás-faragás és még zsibbadt a szám, meg valahol érzek egy pici fájdalmat (gondolom a tű nyoma), de valamiért olyan, mintha a fogam felé sugározna és ez ijesztő egy kicsit eek
Viszont nemsokára ehetek most már smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Carbon Heart

PostPosted: Wed Dec 14, 2011 11:46 am

Tegnap elmentem fodrászhoz és vágattam a hajamból. A frufru miatt a hajamból 15 cm-t vágott. :O
Ma rászántam magam egy fotóra is... Nem röhögni!

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Jaaa és bevörösödött a fülem a fülbevalótól. crying
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 12:24 pm

Carbon Heart

Miért ilyen sötét a hajad? :O De amúgy a formájával szerintem semmi baj.... de a színe szerintem kicsit sötét

ON: Ma ellátogattam egy szegedi suliba, ahol van gyógypedagógiai tevékenység, hogy pár tesztet fel tudjak venni, meg a pedagógiai véleményhez kellettek adatok biggrin Hát ezek a gyerekek tünemények biggrin Főleg Ében, ő nagyon édes volt, jah és emellett sokat tanultam is ebben a 2-3 órában :3
Azóta meg a beadandókkal szenvedek még -_____-

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 11:46 pm

Jellemző... egy estére kiteszem a lábam és négy announcement jön ki. Bár, majdnem mindegyik érdektelen számomra, akkor is... És éhes is vagyok. És tegnap este megnéztük a Silent Hill filmet. És megbeszéltük, hogy mindannyian játszottunk legalább egy játékkel, ebből ketten az intro-ig jutottak, mert nem mertek tovább játszani.
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 2:27 am

napsugar

Csak a szerkesztés miatt ilyen, még mindig világos barna a hajam. biggrin

Carbon Heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 9:28 am

Carbon Heart
napsugar

Csak a szerkesztés miatt ilyen, még mindig világos barna a hajam. biggrin
Jah, akkor jó biggrin
PostPosted: Fri Dec 16, 2011 6:45 am

Mára tökéletesen megszervezett programjaim voltak, estig le sem tudtam volna ülni. Természetesen mindenki visszamondta a mai találkozót, úgyhogy most itthon ülök és unatkozom.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Dec 16, 2011 8:29 am

Apropó program, érdeklődtem egy program jegyáráról és sajna drágább, mint gondoltam sweatdrop Valamint volt fejhallgató utáni érdeklődés (van, amelyiknek könnyebben le tud szakadni rántásra a kagyló alól... rolleyes ) És macskafogadó lettünk megitn (2 macsek pihent itt és most is itt vannak, egyikük fél az esőtől.)
PostPosted: Fri Dec 16, 2011 9:58 am

Malreni
Mára tökéletesen megszervezett programjaim voltak, estig le sem tudtam volna ülni. Természetesen mindenki visszamondta a mai találkozót, úgyhogy most itthon ülök és unatkozom.

Ne haragudj. sweatdrop

Viszont sikerült ma egy nagyon jó barátnémmal találkoznom, és forralt boroztunk, meg csacsogtunk, meg karácsonyi vásárban nézelődtünk. emotion_kirakira
Meg pancserkodtunk....

És összeszámoltam... a héten kerestem 7e-t, a karácsonyi végösszegem pedig ~9000 HUF lesz.
Még jó, hogy jövő hétre is beosztattam magam hétfő-szerdára, úgyhogy - igaz csak karácsony után -, de végre pozitív lesz a pénzmutatóm. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Dec 19, 2011 8:17 am

Kerek 1 éve vagyunk boldog párkapcsolatban barátommal. emotion_bigheart
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games