|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 1:30 am
köszi! hát ja... vendelni meg nemtok mert a hülye Google Chrome nem jegyzi meg a jelszavam amikor veszek valamit :S és persze ha valamit meglátok elveszik előlem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 1:34 am
megnyomom az osszes gombot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 4:14 am
nah sikerült elpasszolnom 65k ért! csöpke 62,5k -t nyertem ezen biggrin 112k -nál járok most pénzileg biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 4:33 am
Arkrix nah sikerült elpasszolnom 65k ért! csöpke 62,5k -t nyertem ezen biggrin 112k -nál járok most pénzileg biggrin gratula biggrin csak így tovább 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 4:36 am
@hyugai hinata: a hozzászólásod fölött van 3 gomb. quote, edit és X..a quote gombbal tudod idézni a postot, az edittel szerkeszteni és az X-el törölni
@arkrix: a mentett jelszavaknál töröld a gaias jelszót és legyen bekapcsolva a jelszavak megjegyzése. Viszont nem tudom ott, hogy kell kikapcsolni a javascriptet neutral talán a firefoxból kell importálni azt a lehetőséget
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 5:03 am
na de ezosztan jol meg ertetem szerintem jo visszaolvasas nekul is habar,hogy kel egy olyan izet csialni,hogy mutasa,hogy valamire gyujtod es mennyid van xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 5:34 am
@napsugar: köszi, remélem sikerül is biggrin
@Slash: hát nemtom... a jelszót még próbálom beállítani, de a javascriptet nem találom... lehet h a google -sek úgy gondolják, hogy egy átlagos ember nem kapcsolná ki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:32 am
@hyugai hinata: erre gondolsz? http://www.tektek.org/questbar/@arkrix: utánaolvastam és úgy lehet kikapcsolni ha már eleve úgy indítod..jobban járnál egy firefoxszal xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:08 am
most nagyon uuuuutááááállak Slash.... ugyan annak a hapek boltjában vendeltünk és mindent lenyúltál előlem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:16 am
*vállon veregeti napsit* nem lehet, hogy túl sokat hezitáltál? biggrin egy nightmaret te is az orrom elől vittél el =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:18 am
Úgy tűnik megjött a lé, mert hirtelen megnőtt az összeg. Operában alapból ki lehet kapcsolni a java-t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:26 am
III Slash III *vállon veregeti napsit* nem lehet, hogy túl sokat hezitáltál? biggrin egy nightmaret te is az orrom elől vittél el =P az volt a baj h nem vettem észre hogy eladás után nem nyomtam ki a java-t -___- aztán meg a katanaknál próbáltam ,de mégis gyorsabb voltál....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|