Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Vol.2 - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Fri Sep 25, 2009 8:55 am

Szerencsére nem kell megküzdenem. *fellélegzik*
Ez a fejezet felért egy NPC faggatással. razz Nem mondom, hogy nem zavart össze, de érzem, hogy az elhangzottak fele biztos igaz. Gondolom ti is látjátok a szinte teljesen ellentétes viselkedésmintát Helen és Anne között.
Ne fecséreljük az időt, kit kérdezzünk ki?
PostPosted: Fri Sep 25, 2009 1:55 pm

wahmbulance Figyelem! wahmbulance

Mivel olyan cukker-mukker srác vagyok, ezért adok egy icipici segítséget, hogy lássátok, tényleg nagyon egyszerű a mostani játék:

Eddig, csak egy személy van, aki a gyilkosságokat elkövette, csak egy!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 8:21 am

Nézzük mink is van:
- Helen utálja Ellát. Mi okból az nem egyértelmű.
- Kevin, Beatrice, Laura, Shawn halott.
- Ella, Megan eltűnt. Lehet, hogy egyikőjük vagy mindkettő halott.
- Hirtelen tűntek el az éjszakai műszak idején.
- Mindenki gyanús.
- Davide és Rachel előnyére váltak a halálesetek.
- Harold tud pár dolgot, de nem fedi fel. Geoffék is tudnak valamit. A céggel kapcsolatos.

Nekem van egy elméletem, de picit erőltetett. sweatdrop
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 11:15 am

Szerintem:
Mikor Laura, és Shawn megérkezett, akkor csak a cselédek látták őket, és ők nem lennének arra képesek, hogy megöljék őket. Vagyis kellett egy harmadik személy, aki megölte őket. Vagyis valaki, aki nem volt ott az asztalnál, vagy aki utoljára ment el, esetleg aki először és nem volt jó kapcsolata a gyerekekkel, se Kevinnel.

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 2:27 pm

Laura a gyilkos. A történet legelején kapott Ellától egy mobilt titokban, az volt becsomagolva. Mivel elég közel álltak, Ella szerette volna biztonságban tudni a lányt, ehhez kellett a telefon. Elmenekült és felkereste Shawn-t, kiöntötte neki lelkét, aki próbálta vigasztalni. Ella e tájban felhívta, elmondta neki, hogy Haroldnál vannak és rábeszélte hívja fel apját és beszélje meg a dolgot vele. Laura így is tett. Harold felbőszült a dolgok hallatán és megígérte neki, hogy magához veszi. Ennek örült a lány és megígérte Shawn-nal odamegy. Jay közben végig deszkázott, épp egy trükköt ugrott volna, mikor Laura kiáltott, hogy jöjjön, mert beszélni szeretne vele. Erre óriásit taknyolt, hasra esett. A két gyerek odarohant, mondta jól van, de látszott rajta, hogy nincs jó bőrben. Úgy döntenek magukkal viszik Haroldhoz. Már sötét volt, mikor odaértek. Megan nyitott ajtót. Elkísérte őket Ellához és elment elsősegély dobozért. Jay egyre rosszabbul lett és vért köhögött. Nem sokkal rá meghalt. Pánik lett úrrá rajtuk. Kevin felfigyelt a mozgásra. Bement megtudta mi a helyzet és lehordta, mondta, hogy gondoskodik róla, hogy intézetbe küldjék. Elindult Helenhez. Laura követte őt és könyörgött, hogy ne tegye. A szobába érve Beatrice felkelt a vitára és elkezdett károgni, gúnyolódni Laurán. A lánynál elszakadt a cérna és végzett velük az asztalról felkapott levélbontó késsel. Megan a zaj hallatára benézett, mert épp arra haladt el az elsősegély ládát keresve. Megrémült a látottakon és elrohant, Laura utána. Megan megbotlott a lépcsőn menet és nyakát szegte. Laura már kissé lenyugodva, de katatón állapotban nézte Megan testét, majd visszament Ella szobájába. Elmesélte Ellának és Shawn-nak mi történt. Ella tudta, hogy Laura nagy bajban van, ezért tervet eszelt ki. Eljátsszák a halálukat és lelécelnek. Jay-t Shawn-nak, Megan-t Laurának öltöztették. Ella elővette Harold egyik antik katanáját a vitrinből és megcsonkította tetemeket, hogy ne lehessen könnyen azonosítani őket. A testrészeket a kazánba dobta. S megpróbáltak lelépni, de a biztonsági rendszer beindult ezért el kellett rejtőzniük.
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 2:55 pm

Gratulálok!

Megyszületett az első győzelem! A játék szabályainak megfelelően, a gyilkos személye, vagyis Laura és az indíték, azaz, hírtelen felindulás és szabadulási vágy, stimmel. Úgyhogy most büszkén és örömmel teszek eleget kötelsségemnek és bejelent: a Rich Mob Vol.2 - Yutaka no Naku koro ni Volume2 véget ért.

A győztes: Bíbortetű

Mégegyszer gratulálok!  

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 3:05 pm

Juhé! Ezt sose hittem igazán, hogy sikerül nyerni. Komolyan mondom, mintha megkaptam volna az Oscar-díjat! whee cheese_whine
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 3:06 pm

bibortetu
Juhé! Ezt sose hittem igazán, hogy sikerül nyerni. Komolyan mondom, mintha megkaptam volna az Oscar-díjat! whee cheese_whine

rofl Utalom a nyereményt.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sat Sep 26, 2009 10:40 pm

Vagyis túléltem
PostPosted: Sun Sep 27, 2009 3:35 am

gratula Bíbor ügyi vagy blaugh *tapsikol*

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Sep 27, 2009 5:56 am

Grat! biggrin De hogy találtad ki? sweatdrop
PostPosted: Sun Sep 27, 2009 6:20 am

Hát kezdjük ott, hogy jegyzeteltem, mert rövid az eszem. Két dologban biztos voltam. 1. Hogy mindenkinek igaza van, de közben még sincs. 2. Malreni nem véletlenül rakott bele új történés szálakat a történetbe. Mint, ahogy a filmekben és könyvekben is mindennek rendeltetése van.
Ez az utolsó fejezet szöget ütött a fejembe, mert mindenki gyanús lett, kivéve az áldozatokat, ebből kettő alig azonosítható. Tehát valamelyik a gyilkos. Megan gyereket nem ölne és felnőttet is csak indokkal, szóval ő kiesett. Ellát kevésbé ismerem, de olyan embernek tűnik, aki kibírja a bántalmazást. Viszont ő biztos nem ölte volna meg Laurát. Shawn elég nebáncsvirág és indoka se volt ölni, ezért maradt Laura, akinek volt indoka.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Sep 27, 2009 8:33 am

Gratulálok bibortetü mindenki megmentettél twisted
PostPosted: Sun Sep 27, 2009 9:30 am

De mi fog történni a robotokkal? Vagy az új emberekkel?

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Sep 27, 2009 9:33 am

Mal elmeséled h mi is történt valójában és hogy ki kicsoda és mi volt a céljuk? engem érdekelne a sztori sweatdrop
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces