|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:56 am
Aaaaaach... wreszcie swojskie środowisko mam xd Wielkie Dzięki Sayo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:20 am
Say, proponuje zebys moja pracowanie przemianowal na "iglice magii" setsuny whee i zebys zrobil miedzy nimi polaczenie... a one byly istawione w planie trojkata rownobocznego 3nodding tak troszku ciasniej... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:45 am
Ozual jestem chyba jedyna osoba w gildin kt�rej niezalezy na foteliku i tu zlamie twoja mlodzziencza radosc........ ja tez zadnego fotela nie mam........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:47 am
hmmm..zgodnie z tym co napisala o przyszlosciowych planach gaii Omi ten topic powoli zacznie byc bezuzyteczny kiedy wejda gildiowe domki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:47 am
Vykk hmmm..zgodnie z tym co napisala o przyszlosciowych planach gaii Omi ten topic powoli zacznie byc bezuzyteczny kiedy wejda gildiowe domki... zniszczmy go juz teraz bezcelowym gadaniem!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:52 am
opcy Vykk hmmm..zgodnie z tym co napisala o przyszlosciowych planach gaii Omi ten topic powoli zacznie byc bezuzyteczny kiedy wejda gildiowe domki... zniszczmy go juz teraz bezcelowym gadaniem!!! wink cicho ...wczeniej byly zapowiedzi gaia battle system i co??do tej pory nic nie ma wiec dodawanie gildiowych domkow prawdopodobnie bedzie trwac jeszcze dluzej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:55 am
Vykk opcy Vykk hmmm..zgodnie z tym co napisala o przyszlosciowych planach gaii Omi ten topic powoli zacznie byc bezuzyteczny kiedy wejda gildiowe domki... zniszczmy go juz teraz bezcelowym gadaniem!!! wink cicho ...wczeniej byly zapowiedzi gaia battle system i co??do tej pory nic nie ma wiec dodawanie gildiowych domkow prawdopodobnie bedzie trwac jeszcze dluzej wedlug syganturki Lanzera najpierw bedzie Gaia Towns a dopiero potem Battle System.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:57 am
opcy Vykk opcy Vykk hmmm..zgodnie z tym co napisala o przyszlosciowych planach gaii Omi ten topic powoli zacznie byc bezuzyteczny kiedy wejda gildiowe domki... zniszczmy go juz teraz bezcelowym gadaniem!!! wink cicho ...wczeniej byly zapowiedzi gaia battle system i co??do tej pory nic nie ma wiec dodawanie gildiowych domkow prawdopodobnie bedzie trwac jeszcze dluzej wedlug syganturki Lanzera najpierw bedzie Gaia Towns a dopiero potem Battle System..... czyjej??zpodaj lika do tej sygnaturki czy gdziekolwiek mozna sie dowiedziec co bedzie modernizowane wnajblizszej przyszlosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:59 am
Vykk opcy Vykk opcy Vykk hmmm..zgodnie z tym co napisala o przyszlosciowych planach gaii Omi ten topic powoli zacznie byc bezuzyteczny kiedy wejda gildiowe domki... zniszczmy go juz teraz bezcelowym gadaniem!!! wink cicho ...wczeniej byly zapowiedzi gaia battle system i co??do tej pory nic nie ma wiec dodawanie gildiowych domkow prawdopodobnie bedzie trwac jeszcze dluzej wedlug syganturki Lanzera najpierw bedzie Gaia Towns a dopiero potem Battle System..... czyjej??zpodaj lika do tej sygnaturki czy gdziekolwiek mozna sie dowiedziec co bedzie modernizowane wnajblizszej przyszlosci http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=58021&start=345
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 3:20 am
Chyba do tej pory jeszcze nie podziekowalem Sayo za moja grusze i laboratorium, wiec: Dziekuje!
A topic przyda sie, jesli beda gildiowe domki do jego urzadzenia. To bedzie wtedy taki "plan architektoniczny" czy cos w tym stylu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:17 am
hmmm... albo mi sie tylko wydaje, albo ja naprawdę jestem tu sierotka. stare Czy ktos w swojej wspanialomyslnosci moglby mnie objasnic, o co chodzi z tymi fotelikami itp.? Gdzie to wszystko mozna zobaczyc, czy tez przeczytac opis calosci, jesli to ma sie miescic tylko w wyobrazni??? I o co tu w ogole chodzi? eek Jaka tajemna radosc mam czerpac z posiadania fotelika? eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:08 am
Daedhel hmmm... albo mi sie tylko wydaje, albo ja naprawdę jestem tu sierotka. stare Czy ktos w swojej wspanialomyslnosci moglby mnie objasnic, o co chodzi z tymi fotelikami itp.? Gdzie to wszystko mozna zobaczyc, czy tez przeczytac opis calosci, jesli to ma sie miescic tylko w wyobrazni??? I o co tu w ogole chodzi? eek Jaka tajemna radosc mam czerpac z posiadania fotelika? eek eek Nikt Ci nie chce pomoc, moje ty biedactwo! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:27 am
Daedhel Daedhel hmmm... albo mi sie tylko wydaje, albo ja naprawdę jestem tu sierotka. stare Czy ktos w swojej wspanialomyslnosci moglby mnie objasnic, o co chodzi z tymi fotelikami itp.? Gdzie to wszystko mozna zobaczyc, czy tez przeczytac opis calosci, jesli to ma sie miescic tylko w wyobrazni??? I o co tu w ogole chodzi? eek Jaka tajemna radosc mam czerpac z posiadania fotelika? eek eek Nikt Ci nie chce pomoc, moje ty biedactwo! crying no mozesz sobie zamowic wyimaginowany fotelik i potem go sobie wyobrazac...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|