|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:45 am
Kukus dodal nowy pkt regulaminu (ostatni). Sugeruje zapoznanie sie z nim, bo obowiazuje od chwili wprowadzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:51 am
Omega Sun Kukus dodal nowy pkt regulaminu (ostatni). Sugeruje zapoznanie sie z nim, bo obowiazuje od chwili wprowadzenia 3nodding Ok ... jush sie zapoznalem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:07 am
Addik Omega Sun Kukus dodal nowy pkt regulaminu (ostatni). Sugeruje zapoznanie sie z nim, bo obowiazuje od chwili wprowadzenia 3nodding Ok ... jush sie zapoznalem biggrin cieszy mnie to bardzo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:37 pm
Powiedzcie mi jedno. Gdzie mozna (oprocz tego zasranego (przepraszam za wyrazenie, ale mnie to deczko juz irytuje) triopd'a) opublikowac rysunek, zeby mozna go bylo na artarene walnac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:55 pm
Neilameane Powiedzcie mi jedno. Gdzie mozna (oprocz tego zasranego (przepraszam za wyrazenie, ale mnie to deczko juz irytuje) triopd'a) opublikowac rysunek, zeby mozna go bylo na artarene walnac? www.photobucket.com www.imageshack.us
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:01 am
widzieliscie mamy nowe rybvki i mozemy grac i gadac jednoczesnie łowiąc z paroma osobami!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:43 am
Upd: dodalam do spisu nowe rybki. Pozniej pojawi sie wiecej informacji dot. nowego systemu GaiaFishing. Najistotniejsza zmiana jest to, ze teraz mozna lowic rybki z przyjaciolmi jednoczesnie rozmawiajac z nimi na chacie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:29 am
upd: przewodnik zostal wyremontowany i uaktualniony. Wprowadzilam spis tresci, zrobilam bardziej aktualne screeny i poprawilam niektore dzialy. W najblizszym czasie postaram sie odswiezyc niedzialajace linki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:31 am
Z tymi rybami to wszystko ladnie, picus-glancus, gdyby nie to, ze jak sprzedawalam moje zdobycze, to nagle polowa zniknela forsy po sobie nie pozostawiajac. I gdzie tu sprawiedliwosc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:44 am
hejka mam pytanko...czemu jak chce zalozyc sowja podstawowa sukieneczke to nie moge bo wyswietla mi sie czerwony krzyzyk a jak pojde do klepu i proboje prszymierzyc co kolwiek to staje sie tak samo jak w powyzszym przypadku?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:58 am
Neilameane Z tymi rybami to wszystko ladnie, picus-glancus, gdyby nie to, ze jak sprzedawalam moje zdobycze, to nagle polowa zniknela forsy po sobie nie pozostawiajac. I gdzie tu sprawiedliwosc? jest lag, pieniadze dodadza sie pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:00 am
deahme hejka mam pytanko...czemu jak chce zalozyc sowja podstawowa sukieneczke to nie moge bo wyswietla mi sie czerwony krzyzyk a jak pojde do klepu i proboje prszymierzyc co kolwiek to staje sie tak samo jak w powyzszym przypadku?? crying to tez chwilowy blad, spobuj pozniej i wszystko powinno byc ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|