Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 4:51 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 7:45 am

Kukus dodal nowy pkt regulaminu (ostatni). Sugeruje zapoznanie sie z nim, bo obowiazuje od chwili wprowadzenia 3nodding

Omega Sun
Captain

NaviRetlav

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 7:51 am

Omega Sun
Kukus dodal nowy pkt regulaminu (ostatni). Sugeruje zapoznanie sie z nim, bo obowiazuje od chwili wprowadzenia 3nodding

Ok ... jush sie zapoznalem biggrin
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:07 am

Addik
Omega Sun

Ok ... jush sie zapoznalem biggrin

cieszy mnie to bardzo wink

Omega Sun
Captain

Christoff_Gangrell

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 9:00 am

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 10:30 am

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Neilameane

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:37 pm

Powiedzcie mi jedno. Gdzie mozna (oprocz tego zasranego (przepraszam za wyrazenie, ale mnie to deczko juz irytuje) triopd'a) opublikowac rysunek, zeby mozna go bylo na artarene walnac?
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:55 pm

Neilameane
Powiedzcie mi jedno. Gdzie mozna (oprocz tego zasranego (przepraszam za wyrazenie, ale mnie to deczko juz irytuje) triopd'a) opublikowac rysunek, zeby mozna go bylo na artarene walnac?
www.photobucket.com
www.imageshack.us

opcy

Night_Lady

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 12:01 am

widzieliscie mamy nowe rybvki i mozemy grac i gadac jednoczesnie łowiąc z paroma osobami!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 1:43 am

Upd:
dodalam do spisu nowe rybki. Pozniej pojawi sie wiecej informacji dot. nowego systemu GaiaFishing.
Najistotniejsza zmiana jest to, ze teraz mozna lowic rybki z przyjaciolmi jednoczesnie rozmawiajac z nimi na chacie
3nodding

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 11:29 am

upd:
przewodnik zostal wyremontowany i uaktualniony. Wprowadzilam spis tresci, zrobilam bardziej aktualne screeny i poprawilam niektore dzialy. W najblizszym czasie postaram sie odswiezyc niedzialajace linki sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 3:31 am

Z tymi rybami to wszystko ladnie, picus-glancus, gdyby nie to, ze jak sprzedawalam moje zdobycze, to nagle polowa zniknela forsy po sobie nie pozostawiajac. I gdzie tu sprawiedliwosc?

Neilameane

deahme

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 3:44 am

hejka mam pytanko...czemu jak chce zalozyc sowja podstawowa sukieneczke to nie moge bo wyswietla mi sie czerwony krzyzyk a jak pojde do klepu i proboje prszymierzyc co kolwiek to staje sie tak samo jak w powyzszym przypadku?? crying
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 3:58 am

Neilameane
Z tymi rybami to wszystko ladnie, picus-glancus, gdyby nie to, ze jak sprzedawalam moje zdobycze, to nagle polowa zniknela forsy po sobie nie pozostawiajac. I gdzie tu sprawiedliwosc?

jest lag, pieniadze dodadza sie pozniej

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 4:00 am

deahme
hejka mam pytanko...czemu jak chce zalozyc sowja podstawowa sukieneczke to nie moge bo wyswietla mi sie czerwony krzyzyk a jak pojde do klepu i proboje prszymierzyc co kolwiek to staje sie tak samo jak w powyzszym przypadku?? crying

to tez chwilowy blad, spobuj pozniej i wszystko powinno byc ok 3nodding
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games