|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:15 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Sayokun ' ponownie zmienia płytę bo się skończyła wracając coś zjada i znowu zaczyna tańczyć' Mati, przecież ty tańczyć nie umiesz gonk <ściąga pijanego Matiego z parkietu> siedź tu aż wytrzeźwiejesz głupi ==''.... czołem wszyscy wink cze rynn mam już zdjęcia no to wrzucaj je na jakiś serwer! www.photobucket.com na przykład smile i wyślij mi PM-ka z adresami smile a, i pytałam o płyty DVD, gość powiedział że około 3zeta kosztują sweatdrop zaraz ci wyślę pm ze zdjęciami (narazie tylko moje nie ma tych od jacka) za 30 min idę po płytki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:17 am
okie-dokie, fajnie smile Falc - zapomnij o tym ochraniaczu, myślałam, że nie nosisz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:18 am
Rynn the Vampire uh, dzieki, dzięki sweatdrop falcone, jak nie uzywasz to oddasz mi mój ochraniacz? Ponosiłabym go sobie trochę smile 3nodding skoro musze stare to czekaj trade juz leci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa lece na jakies 25 min papatki sad Papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oki.. ide znaleźć te buty whee najwyshszy czas .... whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:19 am
Falcone Rynn the Vampire uh, dzieki, dzięki sweatdrop falcone, jak nie uzywasz to oddasz mi mój ochraniacz? Ponosiłabym go sobie trochę smile 3nodding skoro musze stare to czekaj trade juz leci łoja, no mówię, że nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:20 am
To ja ide narazie do swojego pokoju... jakbyście cos chcieli to pukać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:23 am
wszystko wysłane
'wychodzi z pokoju i rozgląda się po salonie'
co się dzieje???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:27 am
Sayokun wszystko wysłane 'wychodzi z pokoju i rozgląda się po salonie' co się dzieje??? nic się nie dzieje :p ej, chce ktoś kupić kitsune mask? Jestem kochana i sprzedam tanio, bo za 5k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:28 am
Rynn the Vampire Sayokun wszystko wysłane 'wychodzi z pokoju i rozgląda się po salonie' co się dzieje??? nic się nie dzieje :p ej, chce ktoś kupić kitsune mask? Jestem kochana i sprzedam tanio, bo za 5k... Ja ja ja ............kupie (tylko musze zarobic jeszcze z 4 k xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:31 am
Falcone Rynn the Vampire Sayokun wszystko wysłane 'wychodzi z pokoju i rozgląda się po salonie' co się dzieje??? nic się nie dzieje :p ej, chce ktoś kupić kitsune mask? Jestem kochana i sprzedam tanio, bo za 5k... Ja ja ja ............kupie (tylko musze zarobic jeszcze z 4 k xp ) =='' no to ja to powystawiam w markecie, a jak nikt nie kupi to tobie sprzedam wink a raczej nikt nie kupi. Więc jak uzbierasz to aj mi znać. Falcon, ja tego trade'a cancellnęłam, bo myślałam, że ty tego nie nosisz, ale jak nosisz to sobie noś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|