|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:06 am
ok .... mushe leciec ..... llove wzywa xd *poprostu znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:26 am
chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:31 am
opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... tez niestety tak mysle... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn - zdradzisz, co to znaczy? :> to zdanie nie daje mi spokoju xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:36 am
FeaRan opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... tez niestety tak mysle... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn - zdradzisz, co to znaczy? :> to zdanie nie daje mi spokoju xp Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagnW tym domu w R'lyeh czeka w uśpieniu zmarły Chtulhu podobno ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:39 am
opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... Mi sie podobalo....ale widzialam lepsze filmy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:42 am
Illune opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... Mi sie podobalo....ale widzialam lepsze filmy xd takie akurat nie sa trudne do znalezienia....... a tak przy okazji to polecam dosłownie KAŻDY film Jean-Pierre Jeunet'a 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:49 am
opcy Illune opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... Mi sie podobalo....ale widzialam lepsze filmy xd takie akurat nie sa trudne do znalezienia....... a tak przy okazji to polecam dosłownie KAŻDY film Jean-Pierre Jeunet'a 3nodding kurde, dawno ogladalam jakis jego film, ale jaki to byl tytul... Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn - o zesz... eek to jest gaelicki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:57 am
FeaRan opcy Illune opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... Mi sie podobalo....ale widzialam lepsze filmy xd takie akurat nie sa trudne do znalezienia....... a tak przy okazji to polecam dosłownie KAŻDY film Jean-Pierre Jeunet'a 3nodding kurde, dawno ogladalam jakis jego film, ale jaki to byl tytul... Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn - o zesz... eek to jest gaelicki? to jest jezyk przedwiecznych....... mrgreen a filmy Jeunet'a: "Delicatessen" "Miasto Zaginionych Dzieci" "Obcy 4" "Amelia" "Bardzo Długie Zaręczyny" aye! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:21 pm
opcy FeaRan opcy Illune opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... Mi sie podobalo....ale widzialam lepsze filmy xd takie akurat nie sa trudne do znalezienia....... a tak przy okazji to polecam dosłownie KAŻDY film Jean-Pierre Jeunet'a 3nodding kurde, dawno ogladalam jakis jego film, ale jaki to byl tytul... Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn - o zesz... eek to jest gaelicki? to jest jezyk przedwiecznych....... mrgreen a filmy Jeunet'a: "Delicatessen" "Miasto Zaginionych Dzieci" "Obcy 4" "Amelia" "Bardzo Długie Zaręczyny" aye! 3nodding no toz jasne, Amelia, jak moglam zapomniec, cudowny film ^^ elficki..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:23 pm
FeaRan to jest jezyk przedwiecznych....... mrgreen a filmy Jeunet'a: "Delicatessen" "Miasto Zaginionych Dzieci" "Obcy 4" "Amelia" "Bardzo Długie Zaręczyny" aye! 3nodding no toz jasne, Amelia, jak moglam zapomniec, cudowny film ^^ elficki..?jezeli elfy maja błoniaste skrzydła i macki ośmiornicy zamiast twarzy to tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:24 pm
opcy FeaRan opcy Illune opcy chyba was potłukło......... "Królestwo Niebieskie" jest kolejnym dowodem (po "Gladiatorze" i "Hannibalu") na stopniowy upadek pana Riddleya Scott'a....... Mi sie podobalo....ale widzialam lepsze filmy xd takie akurat nie sa trudne do znalezienia....... a tak przy okazji to polecam dosłownie KAŻDY film Jean-Pierre Jeunet'a 3nodding kurde, dawno ogladalam jakis jego film, ale jaki to byl tytul... Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn - o zesz... eek to jest gaelicki? to jest jezyk przedwiecznych....... mrgreen a filmy Jeunet'a: "Delicatessen" "Miasto Zaginionych Dzieci" "Obcy 4" "Amelia" "Bardzo Długie Zaręczyny" aye! 3nodding Serio "naprawde dlugie zareczyny" sa godne obejrzenia? Bo mam to na kompie i sie zastnawiam co ogladnac najpierw? Sin City czy B.D.Z?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|