|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:56 am
Hadogenes dobra skoro nikt nie zauwarzyl, ze przyszedlem, to nikt nie zauwarzy jak wyjde. nara brakuje tylko "z przytupem" ja ide toze, musze wypracowanko napisac... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:56 am
Kiray Aidanna Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl Ozz slyszysz co tu sie dzieje? powiniene4s lepiej uwazac... mrgreen Ciebie tez kocham... a wiesz kogo najbardziej kocham :* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:57 am
Hadogenes dobra skoro nikt nie zauwarzyl, ze przyszedlem, to nikt nie zauwarzy jak wyjde. nara papa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:57 am
EvilYuki JAAMAAAAAAL!!!! Leylla, tys moj ziom!!! mrgreen mrgreen w ta sobote bedzie w moim miescie heart heart heart ide ide ide twisted a tak na marginesie bo pewnie nie wiesz... to ja marla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:58 am
Hadogenes dobra skoro nikt nie zauwarzyl, ze przyszedlem, to nikt nie zauwarzy jak wyjde. nara .___. to nie tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla EvilYuki JAAMAAAAAAL!!!! Leylla, tys moj ziom!!! mrgreen mrgreen w ta sobote bedzie w moim miescie heart heart heart ide ide ide twisted a tak na marginesie bo pewnie nie wiesz... to ja marla ninja Wiem, wiem... ^^ przegladalam topik i wiem... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl czuje sie jak w jakiejs sekcie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:59 am
dobra ja tez sie ulatniam ninja *tuuuuuuuuuuuulos for all 4laugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:59 am
EvilYuki Hadogenes dobra skoro nikt nie zauwarzyl, ze przyszedlem, to nikt nie zauwarzy jak wyjde. nara brakuje tylko "z przytupem" ja ide toze, musze wypracowanko napisac... 3nodding Papa _^_. Ja musze zrobic prezentacje szkoly =_= i na dodatek 2 spr jutro mam =_=.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:01 am
a mnie nikt nie kocha crying crying a moze to nawet lepiej, przynajmnie nikt odemnie nic niewymaga... 09. Rammstein - [Rosenrot #09] Te Quiero Puta! [3:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl czuje sie jak w jakiejs sekcie eek czcijcie mnie... czcijcie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Hadogenes dobra skoro nikt nie zauwarzyl, ze przyszedlem, to nikt nie zauwarzy jak wyjde. nara brakuje tylko "z przytupem" ja ide toze, musze wypracowanko napisac... 3nodding Papa _^_. Ja musze zrobic prezentacje szkoly =_= i na dodatek 2 spr jutro mam =_=. lahahahaha... ja bede na expo, prezentowac moja bude... xd jak jestes z Warszawy i bedziesz w czwartek 13-17, to zapraszam na stosiko 87, Chrobry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Wiem, wiem... ^^ przegladalam topik i wiem... mrgreen heart elegancko 4laugh niech jah bedzie z toba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:02 am
Ozual a mnie nikt nie kocha crying crying a moze to nawet lepiej, przynajmnie nikt odemnie nic niewymaga... 09. Rammstein - [Rosenrot #09] Te Quiero Puta! [3:55] Ja Cie koffciam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|