|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:48 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol neutral zarty zartami ale uwazaj lepiej neutral wink nio nie obrazaj sie nio... przepraszam... whee neutral nieobrazam tylko ostrzegam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:49 am
Leylla ja wiem ze do Ciebie przyjdzie teeeez dzien ktory zbudzi w tobie mooooc rofl mrgreen *nuci pod nosem* bosz... co ty nucisz... z czego to? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:50 am
renge_karen Rin_Youkai Hey _^_. Snilo mi sie, ze dostalam ten ciuszek co masz w sigu XD Jednak mi on nieprzydatny, wiec szukalam ciebie, zeby Ci powiedz, ze go dostalam i moge Ci oddac. Co za pokrecony sen x_X. Za duzo przed kompem... oj za duzo ... sweatdrop A mi bys go nie dała snif... b.b.b. ladny sen... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Rin_Youkai Hey _^_. Snilo mi sie, ze dostalam ten ciuszek co masz w sigu XD Jednak mi on nieprzydatny, wiec szukalam ciebie, zeby Ci powiedz, ze go dostalam i moge Ci oddac. Co za pokrecony sen x_X. Za duzo przed kompem... oj za duzo ... sweatdrop A mi bys go nie dała snif... Ale to Yuki ma wielki sig z zyczeniem o niego XD. ( na pierwszy ogien to ona by poszla ^^"", jak bym miala wiecej to tez bys dostala XDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna bosz... co ty nucisz... z czego to? xp jaaaaamaaaal mrgreen --> "kiedys bedzie nas wiecej" heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol to pewnego rodzaju zboczenie... xd rofl hura... moze mnie do wariatkowa zabiora xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:51 am
Leylla Aidanna bosz... co ty nucisz... z czego to? xp jaaaaamaaaal mrgreen --> "kiedys bedzie nas wiecej" heart nie znam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:52 am
Aidanna rofl hura... moze mnie do wariatkowa zabiora xp a ja mam niedaleko do lublinca rofl hehe... nic wiecej juz nie powiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna bosz... co ty nucisz... z czego to? xp jaaaaamaaaal mrgreen --> "kiedys bedzie nas wiecej" heart JAAMAAAAAAL!!!! Leylla, tys moj ziom!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:53 am
a sluchasz reggae?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:53 am
Aidanna EvilYuki Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol to pewnego rodzaju zboczenie... xd rofl hura... moze mnie do wariatkowa zabiora xp Nie ma tak dobrze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:54 am
dobra skoro nikt nie zauwarzyl, ze przyszedlem, to nikt nie zauwarzy jak wyjde. nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl Ozz slyszysz co tu sie dzieje? powiniene4s lepiej uwazac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Aidanna rofl hura... moze mnie do wariatkowa zabiora xp a ja mam niedaleko do lublinca rofl hehe... nic wiecej juz nie powiem mrgreen ja mam niedaleko srebrzysko w gdyni xd moj tatus tam byl rofl jak do woja nie chcial isc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|