|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:41 am
Hey _^_. Snilo mi sie, ze dostalam ten ciuszek co masz w sigu XD Jednak mi on nieprzydatny, wiec szukalam ciebie, zeby Ci powiedz, ze go dostalam i moge Ci oddac. Co za pokrecony sen x_X. Za duzo przed kompem... oj za duzo ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:41 am
Aidanna Leylla Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl * no... 4laugh heart *tuuulimy* xd Teletubisie.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:42 am
Twisted_Exile fajnego masz brazka w sigusui biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:43 am
Aidanna Leylla Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl * no... 4laugh heart *tuuulimy* xd Jak teletubisie xd * tuuuulimyy * XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:43 am
EvilYuki Aidanna Leylla Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl * no... 4laugh heart *tuuulimy* xd Teletubisie.... whee gonk nie tylko nie to gonk wypluj te slowo gonk one sa strasznei spedalone gonk talk2hand gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:44 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna Leylla zaczynam czuc sie odrzucona crying nikt mnie juz nie koffa gonk crying crying
rofl *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding polemizowalabym z tym lol wink Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl rofl tak mocno kochasz ze az nienawidzisz wink zartuje wiem mnie tylko w dziwny sposob mozna kochac lol no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:45 am
Twisted_Exile EvilYuki Aidanna Leylla Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl * no... 4laugh heart *tuuulimy* xd Teletubisie.... whee gonk nie tylko nie to gonk wypluj te slowo gonk one sa strasznei spedalone gonk talk2hand gonk bo tam jeden z meskich teletubisow nosi torebke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:45 am
Twisted_Exile gonk nie tylko nie to gonk wypluj te slowo gonk one sa strasznei spedalone gonk talk2hand gonk a pozniej sie dziwimy ze ***** sie szerzy ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:46 am
EvilYuki Aidanna Leylla Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl * no... 4laugh heart *tuuulimy* xd Teletubisie.... whee *podchodzi do Yuki i tuli* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol neutral zarty zartami ale uwazaj lepiej neutral wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Hey _^_. Snilo mi sie, ze dostalam ten ciuszek co masz w sigu XD Jednak mi on nieprzydatny, wiec szukalam ciebie, zeby Ci powiedz, ze go dostalam i moge Ci oddac. Co za pokrecony sen x_X. Za duzo przed kompem... oj za duzo ... sweatdrop A mi bys go nie dała snif...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:47 am
ja wiem ze do Ciebie przyjdzie teeeez dzien ktory zbudzi w tobie mooooc rofl mrgreen *nuci pod nosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:47 am
renge_karen Twisted_Exile fajnego masz brazka w sigusui biggrin mrgreen a dziekuje bardzo to mile :] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:48 am
Twisted_Exile Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol neutral zarty zartami ale uwazaj lepiej neutral wink nio nie obrazaj sie nio... przepraszam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:48 am
Aidanna no widzisz... Rodzyn kocha wszytskich 4laugh heart nawet Ciebie 3nodding wink rofl popaprancu xd lol to pewnego rodzaju zboczenie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|