|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:32 am
Leylla zaczynam czuc sie odrzucona crying nikt mnie juz nie koffa gonk crying crying
rofl *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:33 am
Leylla Aidanna Leylla *podchodzi do lustra* O.o o.O O.o oooz w morde... jestem przezroczysta xd dlaczego? xd ninja bo nikt nie zauwazyl ze przyszlam ninja no ja przyszlam po tobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:33 am
Rin_Youkai * staje po drugiej stronie lustra * A Bu! Ja Cie widze _^_ aaaaaa xd juz myslalam ze jestem przezroczysta mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:34 am
Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:34 am
Aidanna Leylla zaczynam czuc sie odrzucona crying nikt mnie juz nie koffa gonk crying crying
rofl *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding polemizowalabym z tym lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:35 am
Aidanna no ja przyszlam po tobie xp dlatego zostaje ci to wybaczone whee 3nodding heart za to innym nie twisted cool blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:35 am
Omega Sun Kiray edit// kolejny przyklad ze dzieci maja problem z czytaniem ze zrozumeniem... dwa razy uzylas koncowki -am "zrobilam", a on nadal do faceta pisal sadze, ze w ogole nie czytal tylko odczuwal potrzebe mowienia do kogos ninja To u mnie stwierdzil, ze : Addik (11-01-2006 15:36) jestem addik Addik (11-01-2006 15:36) i cie munczaku najebie To raczej ktos kto go zna =_=. ( Addik rzeczywiscie ma nunchaku )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:36 am
Leylla Aidanna Leylla *podchodzi do lustra* O.o o.O O.o oooz w morde... jestem przezroczysta xd dlaczego? xd ninja bo nikt nie zauwazyl ze przyszlam ninja Wcale nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:38 am
to nie zostalo to okazane rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Aidanna Leylla zaczynam czuc sie odrzucona crying nikt mnie juz nie koffa gonk crying crying
rofl *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding polemizowalabym z tym lol wink Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai To u mnie stwierdzil, ze : Addik (11-01-2006 15:36) jestem addik Addik (11-01-2006 15:36) i cie munczaku najebie To raczej ktos kto go zna =_=. ( Addik rzeczywiscie ma nunchaku ) To Addik ma fajnych kolegow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh 4laugh heart *scisku scisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:39 am
Leylla Aidanna *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding 4laugh 4laugh 4laugh *skok w ramiona rofl * no... 4laugh heart *tuuulimy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:40 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna Leylla zaczynam czuc sie odrzucona crying nikt mnie juz nie koffa gonk crying crying
rofl *wyciaga lapki do przodu* no chodz do Rodzyna... Rodzyn kocha wszytskich 3nodding polemizowalabym z tym lol wink Ciebie kocham w dziwny pokraczny sposob rofl rofl tak mocno kochasz ze az nienawidzisz wink zartuje wiem mnie tylko w dziwny sposob mozna kochac lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|