|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:36 am
Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:46 am
Aidanna Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding jak tam moj image XD zaroiasto zielono krawawy XD ? a jak tam u szanownej pani ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:48 am
Ita Lockheart Aidanna Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding jak tam moj image XD zaroiasto zielono krawawy XD ? a jak tam u szanownej pani ? widze ze sie Ciebie zarty trzymaja... mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:54 am
pafnuc Ita Lockheart Aidanna Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding jak tam moj image XD zaroiasto zielono krawawy XD ? a jak tam u szanownej pani ? widze ze sie Ciebie zarty trzymaja... mrgreen rofl żarty ? gdzie ? a pan nowy ? jakos pana nieznam , miło mi , PooKY jestem , Ita jak kto woli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:56 am
Ita Lockheart Aidanna Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding jak tam moj image XD zaroiasto zielono krawawy XD ? a jak tam u szanownej pani ? normalnie moze byc avek xp a u mnie wszystko wporzadku heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:57 am
Ita Lockheart pafnuc Ita Lockheart Aidanna Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding jak tam moj image XD zaroiasto zielono krawawy XD ? a jak tam u szanownej pani ? widze ze sie Ciebie zarty trzymaja... mrgreen rofl żarty ? gdzie ? a pan nowy ? jakos pana nieznam , miło mi , PooKY jestem , Ita jak kto woli *jebs ja w leb* toz to opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:58 am
Aidanna *jebs ja w leb* toz to opcy xd thanks for blowing my cover, asswipe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:00 am
Aidanna Ita Lockheart pafnuc Ita Lockheart Aidanna Ita Lockheart witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!! witam witam 3nodding jak tam moj image XD zaroiasto zielono krawawy XD ? a jak tam u szanownej pani ? widze ze sie Ciebie zarty trzymaja... mrgreen rofl żarty ? gdzie ? a pan nowy ? jakos pana nieznam , miło mi , PooKY jestem , Ita jak kto woli *jebs ja w leb* toz to opcy xd O.o opcy zmienioł imie jo ? no ładnie XD za długo mnie niebyło kurde no XD :* *ckmok opceego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:00 am
pafnuc Aidanna *jebs ja w leb* toz to opcy xd thanks for blowing my cover, asswipe.... zawsze do uslug mrgreen ze mna nigdy nie bedziesz inkognito rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:01 am
witam ... hehs ... coza katastrofa ... zeby radio netowe sie sypalo w kafejce crying tja ... to ja addik ten co zaczyna kazdy swoj post od marodzenia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:05 am
Addik witam ... hehs ... coza katastrofa ... zeby radio netowe sie sypalo w kafejce crying tja ... to ja addik ten co zaczyna kazdy swoj post od marodzenia mrgreen witaj biały bracie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:07 am
Addik witam ... hehs ... coza katastrofa ... zeby radio netowe sie sypalo w kafejce crying tja ... to ja addik ten co zaczyna kazdy swoj post od marodzenia mrgreen nie jest zle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:09 am
Ita Lockheart Addik witam ... hehs ... coza katastrofa ... zeby radio netowe sie sypalo w kafejce crying tja ... to ja addik ten co zaczyna kazdy swoj post od marodzenia mrgreen witaj biały bracie XD czuje sie zdyskryminowany .... i nie dlatego ze jestem bialy ... tylko dlatego ze jestem addik blaugh Niedlogo bede probowal spalic za soba 80% mostow .. a dla zaznaczenia tego zmienie se nick confused ... jak by to kogos obchodzilo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:16 am
Addik Ita Lockheart Addik witam ... hehs ... coza katastrofa ... zeby radio netowe sie sypalo w kafejce crying tja ... to ja addik ten co zaczyna kazdy swoj post od marodzenia mrgreen witaj biały bracie XD czuje sie zdyskryminowany .... i nie dlatego ze jestem bialy ... tylko dlatego ze jestem addik blaugh Niedlogo bede probowal spalic za soba 80% mostow .. a dla zaznaczenia tego zmienie se nick confused ... jak by to kogos obchodzilo stare niezmieniaj , przeciez ciebie kochamy :3 przynajmniej ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:17 am
Addik Ita Lockheart Addik witam ... hehs ... coza katastrofa ... zeby radio netowe sie sypalo w kafejce crying tja ... to ja addik ten co zaczyna kazdy swoj post od marodzenia mrgreen witaj biały bracie XD czuje sie zdyskryminowany .... i nie dlatego ze jestem bialy ... tylko dlatego ze jestem addik blaugh Niedlogo bede probowal spalic za soba 80% mostow .. a dla zaznaczenia tego zmienie se nick confused ... jak by to kogos obchodzilo stare ej no.... mnie to obchodzi ^.^ Dobra ludziska ide na poczte xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|