|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 6:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 6:50 am
bosze... a ja jem i jem... eek dziwne... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 6:58 am
Aidanna bosze... a ja jem i jem... eek dziwne... talk2hand eek moze lepiej sprawdz eek Witam wszystkich whee // Kyaaaa! =_= mialam debilny, okropny dzien ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 6:58 am
Oj, Aidy... ja toze jem... zupe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:03 am
Rin_Youkai Aidanna bosze... a ja jem i jem... eek dziwne... talk2hand eek moze lepiej sprawdz eek Witam wszystkich whee // Kyaaaa! =_= mialam debilny, okropny dzien == JA wracalam do domciu... z milym chlopaczkiem za raczke... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:05 am
Rin_Youkai Aidanna bosze... a ja jem i jem... eek dziwne... talk2hand eek moze lepiej sprawdz eek Witam wszystkich whee // Kyaaaa! =_= mialam debilny, okropny dzien == co mam sprawdzic? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:09 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna bosze... a ja jem i jem... eek dziwne... talk2hand eek moze lepiej sprawdz eek Witam wszystkich whee // Kyaaaa! =_= mialam debilny, okropny dzien == co mam sprawdzic? eek CZemu tak jesz i jesz >_>/ Ja myslalam, ze ty masz obawy, ze twoj apetyt wskazuje na pewien czas u kobiety gdy baaardzo przybiera na wadze i, ze podejzewasz to eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:13 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna bosze... a ja jem i jem... eek dziwne... talk2hand eek moze lepiej sprawdz eek Witam wszystkich whee // Kyaaaa! =_= mialam debilny, okropny dzien == co mam sprawdzic? eek CZemu tak jesz i jesz >_>/ Ja myslalam, ze ty masz obawy, ze twoj apetyt wskazuje na pewien czas u kobiety gdy baaardzo przybiera na wadze i, ze podejzewasz to eek sweatdrop nie no bez przesady... xp hmm... nieee... napewno nie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:20 am
*wcina makaron* kurde no... w ciagu godziny zjadlam serek homogenizowany... dwie kanapki, ciastko biszkopt 7days czy jak to sie nazywa... pare donatow... czekoladke i jeszcze glodna jestem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:22 am
Aidanna *wcina makaron* kurde no... w ciagu godziny zjadlam serek homogenizowany... dwie kanapki, ciastko biszkopt 7days czy jak to sie nazywa... pare donatow... czekoladke i jeszcze glodna jestem... xp ciaza? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:31 am
Nightcatt Aidanna *wcina makaron* kurde no... w ciagu godziny zjadlam serek homogenizowany... dwie kanapki, ciastko biszkopt 7days czy jak to sie nazywa... pare donatow... czekoladke i jeszcze glodna jestem... xp ciaza? mrgreen nom talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:33 am
witam , niebyło mnie troche ale wrociłam w nowym wcieleniu !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|